ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Flounce dress & blue door

Kesällä on kiva pukeutua värikkäästi, eiku... Hulmuavat, löysät vaatekappaleet ovat kesän yksi parhaista puolista. Tummanpuhuvasta värikoodista huolimatta! Pukeutumiseen ei tarvitse käyttää kahta minuuttia enempää, sillä asut koostuvat korkeintaan muutamasta vaatekappaleesta. Tykkään tästä asusta sen yksinkertaisuuden puolesta ja mekko on I-H-A-N-A.
Nämä kuvat on napattu Tukholman reissulta viime viikolta, jolloin vietettii aamupäivää keskustassa aamiaisen sekä kiertelyn muodossa. Lämpöä piisasi, vaikka taivaalta satoi muutamia sadepisaroitakin. Asu sopii erinomaisesti kaupungilla dallailuun (miinus kenkävalinta, loaferit olivat ehkä vähän hankaavaa sorttia näin kahden peräkkäisen päivän kiertelyyn) ja naureskeltiin meijän turre-lookeille, sillä liikuttiin keskustassa matkalaukkujen sekä kameroiden kanssa. Muuten olisi mennyt liikaa aikaa matkustamiseen ensin kämpiltä keskustaan ja sitten uudestaan keskustasta kämpän kautta lentokentälle. Haluttiin käyttää kaikki vähäisetkin minuutit hyödyksi, mitä meillä oli :) Ja hyvin siinä onnistuttiinkin!
WEARING
&Other Stories head to toe
YSL ring

Pictures: Lilli

Jos muuten pitäisi vielä mainita jokin vaatekappale tai asuste, jota pidän niin sanotusti aarteenani, se on tuo YSL:n kultainen sormus. Kultaisen ja turkoosin yhdistelmä toimii aina ja se tulee mielestäni parhaiten esiin juurikin tällä tavalla simppelin asukokonaisuuden kanssa. Mulla kävi ihan mieletön tuuri siinä, miten sen itselleni ostin. Joskus aikoinaan Facebook-kirpparilta aika lailla sikana säkissä. Sormus sopi kuitenkin täydellisesti ja nykyään niitä ei ilmeiseti löydy edes kivien alta? Tässäpä siis aarre, josta en luovu edes kuolinvuoteellani ;)


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

  1. Tuo kuvauspaikka kyllä kruunasi tuon tyylikkään klassisen asun. Huikeita kuvia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih kiitos! :) Se oli ihan mieletön!!

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram