ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Helsinki tip: Pizzeria Via Tribunali

Kun löytää itsensä samasta ravintolasta kahtena peräkkäisenä sunnuntaina, täytyy myöntää että kyseinen paikka on nykyään yksi suosikeistani. Pizzeria Via Tribunali on helposti lähestyttävä ravintola, johon voit mennä yhdessä perheen, poikaystävän, kavereiden, keiden kanssa vaan! Raflan sisustus on etenkin meikäläisen mieleen ja pizzat ihan aitoa tavaraa kaikessa yksinkertaisuudessaan, juuri niinkuin italialaisen pizzan kuuluukin olla. Pizzat paistetaan aidossa napolilaisessa kiviuunissa ja jopa raaka-aineet pyritään saamaan Napolista asti. Sen maistaa heidän pizzoissaan, jotka ovat täyteläisiä ja mehukkaita.

Pizzeria on niin suosittu, että kannattaa varata aikaa jonottamiseen. Se hoituu kätevästi jättämällä yhteystiedot aulassa olevalle tarjoilijalle, joka soittaa perääsi kun pöytä on vapaana. Molemmilla kerroilla olen saanut pöydän alle tunnissa. Jonottaessa voi nautiskella drinkit pizzerian baarissa tai käydä keskustassa käppäilemässä.

Pizzeria Via Tribunali
Sofiankatu 4

PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram