ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Mökkilaiffin parasta antia

...On yhteiset aamiaiset, yhteiset päikkärihetket, saunomiset, juoruilut, kaikki! Saavuttiin tänne Mikkelin seudulle eilen alkuillasta ja en tiedä olenko tulossa vanhaksi, mutta heti kun astuin autosta oli mun olo niiiin paljon levollisempi. Harteilta putosi iso kivi ja ihan kuin olisi helpompi hengittääkin. Rakastan Helsinkiä, mutta sen verran maalaistyttöä mussa vielä on, että välillä on pakko päästä pois kaupungin hulinasta. Ehkä tää liittyy jollain tapaa myös siihen, että voi nollata ajatukset kaikesta. Miettiä ainoastaan milloin syö ja mitä söisi seuraavaksi tai köllötellä sohvalla kirjaa lukien.
Syötiin tänään aamulla noin kahden tunnin aamiainen terassilla, jonka jälkeen hengailtiin vielä siinä ja jauhettiin kaikkea maan sekä taivaan väliltä. Pikkuhiljaa kun sade alkoi ropista kattoa vasten, siirryttiin sisälle. Nyt kaikki istuskellaan takkatulen äärellä ja jokainen puuhailee omia juttujaan.
Tää on vaan niin parasta <3


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram