ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Musiikkia korville

Yhteistyössä Sudio of Sweden
Mitä musiikki merkitsee minulle? Joskus se toimii inspiraationa, toisinaan sparraajana. Musiikki kulkee mukanani elämän erilaisissa tapahtumissa. Se on melkein jokaisessa hetkessä mukana ja sillä on vahva vaikutus. Niinkuin varmasti monella teilläkin. Musiikki luo ja tuo muistoja. Kuuntelen musiikkia lähes päivittäin: julkisissa, kävellessäni, treenatessani tai ihan vain koneella töitä tehdessäni. Haluan myöskin, että musiikki jota kuuntelen, on laadukasta. Nyt ei puhuta siitä, mikä bändi on maailman paras, vaan äänenlaadusta joka kuulokkeista kuuluu ;)
Musiikkia kuunnellessani olen omassa maailmassani. Kun laitan kuulokkeet korviin, unohdan kaiken muun. Hyvät kuulokkeet eivät päästä taustaääniä, eikä niistä kuulu puolestaan juuri lainkaan läpi. Siten ei tarvitse luukuttaa sitä musiikkia ihan täysiä, ja biisien instrumentaaliset yksityiskohdat erottuvat edukseen. Musiikkimakuni on melko R&B -painotteista, joten hyvä basso on myös tärkeä, sillä onhan se noissa kappaleissa yksi seikka, jolla kikkaillaan. Olen nyt muutaman viikon testaillut Sudio of Swedenin* Regent -nimisiä bluetooth -kuulokkeita, ja olen täysin koukussa niihin. Sudio of Sweden tituleeraa itseään lifestyle -brändiksi, jonka kuulokkeissa yhdistyy studiotason äänenlaatu sekä kaunis muotoilu. Muutaman viikon testailun tuloksena totean itsekin, että äänenlaatu on  näissä kuulokkeissa hyvä ja mikä parasta, ne blokkaavat ihan mielettömän hyvin kaiken muun taustahälinän. Pidän myös kuulokkeiden muotoilusta ja minimalistinen ulkoasu menee käsi kädessä oman tyylini kanssa. Koen, että etenkin salikäytössä nämä ovat ihan huiput. Tähän asti olen käyttänyt ainoastaan nappikuulokkeita, jotka valuvat korvista ja johdot heiluvat treenatessa edestakaisin. Sudion kuulokkeet ovat pehmeät, mutta pysyvät jämäkästi päässä ja koska ne yhdistetään puhelimeen bluetoothin avulla, ei ole myöskään mitään ylimääräisiä johtoja joiden kanssa tapella. Kuulokkeet on lisäksi helppo ottaa mukaan, sillä ne eivät paina juuri mitään.
Studio of Sweden ja minä haluammekin tarjota teille lukijoille pientä piristystä sekä laadukkaita musiikkihetkiä, missä ikinä olettekin (kesälaitumilla, töissä, reissussa). Alekoodilla essie15 saatte -15% ostoksistanne Sudio of Swedenin nettikaupasta. Heidän valikoimaansa pääsee tutustumaan tästä ja koodi on voimassa ainakin elokuun loppuun saakka, joten kannattaa hyödyntää tämä etu jos joku teistä on uusia kuulokkeita havitellut. Minulle voi myös esittää kysymyksiä kuulokkeisiin liittyen, mikäli jokin asia askarruttaa!

Huippua kesäkeskiviikkoa kaikille!

*Saatu blogin kautta testattavaksi


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

  1. Mä tarvisin jotkut langattomat kuulokkeet! Sellaiset, joiden kanssa voisi lenkkeillä. Mahtaaks nää soveltua sellaiseen? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi! Niiden kireyttä voi säätää ja ei heilu päässä 😊👌🏼

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram