ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

RuisRock, pelkkää lovee

Sanomattakin selvää, Ruissi ei taaskaan pettänyt. Viikonloppu oli yksi elämäni parhaista! Ääni on vieläkin käheänä huutamisesta ja laulamisesta. Tampattiin niin että maa tärisi. Pitkin viikonloppua sattui ihan kreisejä asioita, tapasin niin paljon ystäviä ja tutustuin muutamaan ihan huipputyyppiin. Mitään tavaroita en hukannut, kaikki raajat on myöskin ehjinä. Ruissi jos mikä oli yhtä Narniaa <3
Viikonlopun parhaita hetkiä: ehdottomasti koko perjantai ainakin! Kreisibailattiin JVGn sekä Haloo Helsingin keikoilla isolla poppoolla. Katsottiin Bastillea Cokiksen katsomosta auringonlaskun aikaan, juteltiin henkeviä tyttöporukalla, sitten taas kreisibailattiin lavojen päällä ja lopulta vartijoiden piti meidät melkein heittää ulos alueelta viimeisen keikan jälkeen. Ei millään oltais haluttu lähteä. Kotimatka Via Dolorosaa pitkin sujui yhteislaulun voimin, välillä pysähdyttiin syömäänkin. Lopulta kun kotiin päästiin naurettiin kaikki ihan kippurassa hississä ja todettiin että ihan huikee ilta oli ollut. Ja se fakta, että kaikki pysyttiin koossa! Ihmeen kaupalla onnistuttiin löytämään toisemme. Iso plussa myös siitä, että alueella netti toimi yllättävän hyvin, mikä teki ihmisten paikantamisen suhteellisen helpoksi.
Lauantain ehdottomasti paras setti oli Antti Tapani Tuiskun keikka, fiilis katossa ja kaikki koolla taas. Lauantaina menetin ääneni ihan kokonaan, mutta se ei menoa haitannut! Reivikontti tuli testattua, ihan huikee idea haha :D Kierreltiin alueella vähän enemmän etenkin Niemennokan alue teki minuun vaikutuksen. Rannalle rakennetut beach baarit ja osastot sekä visuaaliset elementit puissa olivat kiva lisä. Super hyvä juttu että myös Ruississa ollaan alettu panostamaan enemmän visuaaliseenkin puoleen.
Sunnuntaina saavuttiin alueelle jo vähän aiemmin kuin muina päivinä, kuunneltiin keikkoja ihan rauhassa. Vähän välikuolemaakin otettiin. Syötiin Fafa'sin pitaleivät, kuunneltiin Vesalaa täydessä auringonpaisteessa. Sunnuntain ja koko viikonlopun päätti Travis Scottin keikka, jota katseltiin taas porukalla katsomosta. Sen jälkeen käveltiin vielä viimeisen kerran Via Dolorosa ja paineltiin keskustaan. Donna ja huikeimmat sunnarit ikinä! Ruissi ei loppunut siihen. Se jatkui neljänteen päivään. Ihan parasta!
RuisRock, oot pelkkää lovee. Ensi vuoteen <3


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram