ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Viikonloppu kuvina

Kuvaspämmiä viime viikonlopulta, nappailtiin näitä kuvia sekä ihan kameralla että puhelimella. Vaikka viime viikonloppuna toisinaan vähän sateli, ei se meidän menoa haitannut. Syötiin joka aamu aamupalaa terassilla, lounaatkin myös. Lämmintä kun kuitenkin oli. Iltaisin ihailtiin uskomattomia auringonlaskuja samalla saunoten. Heitin talviturkinkin menemään woop! Se on iso ponnistus meikäläiseltä kun en ole mikään kylmän tai edes viileän ystävä. Lauantaina tehtiin myös itse omat saunavihtamme ja puhdistauduttiin oikein kunnolla. Vitsit mikä ihana tuoksu niistä oikein tuleekaan!

Sunnuntaina vähän siivoiltiin paikkoja, jonka jälkeen istuskeltiin rannalla aurinkotuoleissa ja paistateltiin hetki. Grillattiin lopuksi lähes kaikkea ruokaa mitä meillä oli enää jäljellä: ananasta, kesäkurpitsaa, ruisleipiä, makkaraa... Salaatin jämään lisättiin parit tomaatit ja kurkun paloja. Automatka takaisin oli yhtä pehmiksen metsästystä. Yksi tytöistä on koko kesän halunnut syödä suklaa-vanilja -pehmistä, eikä sitä millään meinaa löytyä. Eikö nykyään tehdä ollenkaan niitä sekoituspehmiksiä? :D Koukattiin Mikkelin torin kautta ja ostettiin jäätelöt kaikille, oikeanlaista pehmistä ei tälläkään kertaa löytynyt mutta matka jatkui silti hyvillä mielin kohti Helsinkiä. Kuunneltiin musaa ja osa nukkui. Mun mielestä mökkireissut ei pääty siihen kun istutaan autoon vaan ajomatkatkin on ihan super hauskoja. Reissaaminen on parasta! Varsinkin tämmöisellä isolla lössillä kun liikkuu ja matkaa taittuu useamman tunnin verran.

Ylihuomenna mennään taas ja tällä kertaa meidän mökille Hankoon. En ole ollut siellä kunnolla pariin vuoteen, joten odotan innolla tulevia päiviä. Siellä on sopivasti myös Sea horse Week, eli keskusta täyttyy hevosista ja kilpailuista sekä after ride partyista. Nappaan perävaununi Lillin messiin ja näytän hänelle samalla vähän Hangon parhaita puolia. Säätkin näyttävät suosivan joten iso LIKE kaikelle tälle <3


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram