ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

10:17

Moiccu! Täällä taas. Viime postauksesta ehti vierähtää useampi päivä, melkein viikko. Olen lähinnä tehnyt töitä ja kouluhommia, kandia tarkalleenottaen. Se alkaa olla nyt valmis wihuu! Jo oli jo aikakin :D Monta kertaa olen illalla yrittänyt vielä miettiä, josko avaisin Bloggerin ja rustailisin postauksia tällekin puolelle mutta väsymys on ollut huima ja ajatuksissa ei ole enää siihen aikaan kulkenut yhtään mitään. Ymmärrätte varmaan.

Tänään kuitenkin vietän vapaapäivää ja pyhitän aamun täysin kaikelle muulle kuin työ- tai kouluhommille! Annan ajatusten levätä. Ulkona sataa ropisee ja valmistelin itselleni brekua. Se nautitaan tietysti peiton alta ;)  Pidän ikkunaa auki ja raikas syksyä enteilevä ilma tulee sisään. Viime viikonloppuna ostin kotiin vähän uusia sisustusjuttuja ja siivosin täällä myös. Nyt on ihanan freesi olo olla kotona ja täällä olenkin viihtynyt hyvin viime päivinä. Tiedättekö sen tunteen kun välillä koti houkuttelee vaan niin paljon ja haluat viettää siellä aikaa omassa pikku kuplassasi kahvia keittäen? Näin melko railakkaan kesän jälkeen tunnistan itsestäni taas tämän piirteen ja nautin siitä kun voin vain olla. Etenkin nyt kun kotikin on taas vähän laitetumpi.
Tiedättekö, salaa mä tykkään alkusyksystä. Se on minun mielestä parasta aikaa pukeutumiselle, kun voit olla vielä paljain säärin mutta vetästä jalkaan ne päheet nilkkurit ja rotsin. Se kun voit kulkea rotsi auki mutta pipo päässä tai sonnustautua siihen nilkkamittaiseen neulemekkoon ja pukea kuitenkin tennarit jalkaan. Päivisin voit ehkä istua vielä terassilla lounasaikaan. Usein syksy on muutosten aikaa, monet aloittavat uusissa työpaikoissa tai kouluissa. Muutetaan uuteen asuntoon tai kokonaan uudelle paikkakunnalle. Se on jännittävää! Siitä saa myös energiaa arkeen.
WEARING
Zara leather jacket, blouse & bag
Levi's 501 skinny jeans (adlink here, here and here)
Mango shoes

Näillä höpötyksillä jatketaan! Nyt nappaan vielä mukin tsufeeta ja alan selailemaan muita blogeja. Hitaat aamut on best. Nauttikaa tekin.


PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

 1. Ihana asu!
  Onnea valmistumisesta! Aiotko jatkaa maisteriopintoihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!

   Aloitin maisteriopinnot jo viime tammikuussa, eli kyllä! :) Yliopistossahan suoritetaan yleensä sekä kandi että maisteri.

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram