ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Biker boots

Mikäli olet haikaillut Chloen biker-nilkkureiden perään, mutta et ole viitsinyt ihan niin montaa satasta niihin satsata, on tämä Bronxin pari* erittäin hyvä budjettivaihtoehto! Tilasin omani Nellyn alesta, mutta muutamia kokoja pitäisi vielä löytyä. Kipin kapin sinne siis jos olet samanlaisia havitellut. Kuvittelin heti pitäväni kenkiä mustien Levisten tai jonkun ihanan printtikuvioiden maximekon kanssa. Ihan täykyt kengät loppukesäksi ja syksyyn!

Oli pakko pakata ne heti mukaan Köpiksen reissulle, jossa olen muuten sunnuntaihin saakka. Pahoittelen jo hieman etukäteen #sometukkoon-meininkiä mutta kun pläänättiin tyttöjen kanssa esimerkiksi reissun kahvila/dinneripaikkoja, ihastuin jokaiseen raflaan enemmän ja enemmän. Eihän niistä voi olla raportoimatta. Mistä vetoa, että koko loma menee pelkäksi syömiseksi? Plus kaikki ne söpöt talot ja kadut mitä siellä on! Kannattaa siis olla kärppänä Instagramin ja instastoryn puolella. Päivittelen sinne reissun aikana meidän meininkiä ja fiiliksiä :) Luultavasti kuvaan myös asua näiden popojenkin kanssa.

PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

(*mainoslinkki/adlink)

Comments

  1. Mulla on noi samat valkoisina :) En kyl tiedä missä niitä uskaltaa käyttää, mutta toivottavasti joskus jossain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitääh? No tottakai uskaltaa käyttää! Jalkaan vaan vaikka jonkun valkoisen/mustan mekon kanssa. Farkkujenkin kanssa sopis just hyvin😊 Rohkeasti vaan ne sieltä kaapista jalkaan! Xx

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram