ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Hanko, nähdään pian uudelleen jooko?

Oi Hanko! Olit juuri niin ihana kuin muistelinkin. Sitten mietin, että mitä ihmettä mä olen parina viime vuotena oikein tehnyt kun en ole siellä käynyt? Kaupungissa unohtaa täysin, että on edes Suomessa. Pyöräiltiin joka paikkaan, aurinko paistoi, jotkut pelasivat tennistä ja lammen toisella puolella oli puolestaan estekisat. Ihmiset ajelivat kesäautoillaan meitä vastaan. Värikkäitä puisia taloja oli vähän väliä kulman takana ja ne kaikki ihanat villat rannan tuntumassa!
Hangossa sielu lepäsi. Taas kerran. Huokailtiin päivien aikana ainakin 10 kertaa, miten ihanaa ja söpöä kaikkialla on. Syötiin hyvin. Poksautettiin yksi skumppa ja pidettiin tacobileet yhdessä naapureiden kanssa. Ensimmäisenä päivänä mentiin nukkumaan kello yhdeksän illalla, toisena ehkä yhdeltätoista ja kolmantena pinnisteltiin kahteen. Käytiin silloin jopa katsastamassa Hangon meininki yöaikaan, mutta tanssittiin vain yhdet letkajenkat Dirlan daan tahdissa ja pyöräiltiin hiprakassa kämpille syömään. Koska food is life.
Oli niin ihanaa pötkötellä biitsillä ja melkein nukahtaa siihen. Välillä tuuli kylläkin melkoisesti, mutta olipahan hyvä syy ryömiä peiton alle päikkäreille.

Kiitos Hanko, nähdään pian uudelleen jooko?


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram