ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Hei elokuu

Hei taas! Mitä kuuluu? Pidin pientä blogilomaa ja nyt ollaan takaisin hommien äärellä inspiraatiota puhkuen. Vaikka rakastan bloggamista ja kaikkea mitä siihen liittyy, täytyy toisinaan ottaa vähän etäisyyttä somemaailmaan. Mikäs sen parempi tapa kuin antaa Hangon viedä mukanaan: neljä päivää hujahti hetkessä, mutta kuitenkin tuntuu että oltaisiin oltu siellä ainakin viikko. Hangosta kerron vielä tarkemmin, mutta mennään suoraan asiaan. Tässä on myöskin tapahtunut viime viikkojen aikana vähän sitä sun tätä, aika jännittäviä asioita, joista uskallan nyt teillekin vähän infota.
Tosiaan meikäläisen kuviot ovat menneet hieman uusiksi, sain nimittäin uuden työpaikan ja aloitin maanantaina sisällöntuotannon parissa! Olen tästä tilaisuudesta ihan mielettömän innoissani, sillä asiakas on erittäin mielenkiintoinen ja sitä kautta saan haastaa myöskin omaa luovaa ajatteluani. Käytännössä se menee niin, että tuotan asiakkaalle heidän strategiansa mukaista sosiaalisen median sisältöä eri kanaviin, kuten esimerkiksi Instagramiin. Olen siis saanut harrastuksestani ammatin, jos näin voi sanoa :)

Koulun osalta himmailen vähän, tavoitteena on kuitenkin pari kurssia tehdä ja valmistua kandiksikin. Paras juttu kuitenkin on, ettei tänä syksynä ei ole tiedossa muuttoa Vaasaan. Voin siis kerrankin asua samassa asunnossa yli vuoden, jihuu! Muutamia tavaroita ja huonekaluja siirrän toki Vaasasta Helsinkiin ja tiedossa on pienimuotoinen sisustusprojekti, jotta saan hieman kolkosta asunnostani kotoisamman. En ole sitä pariin vuoteen oikein uskaltanut sisustaa kun olen huidellut milloin Ranskassa, milloin Vaasassa.
WEARING
Monki denim jacket
H&M dress
Converse sneakers
Ray-Ban sunglasses

Photos: Lilli

Ensimmäiset päivät uudessa työssä ovat olleet aika intensiivisiä erilaisiin järjestelmiin sekä sisällön strategiaan ja aikataulutukseen tutustuen. Paljon asiaa on opittavana, niinkuin aina. Tekemällä se kuitenkin lähtee rullaamaan ja innolla odotan uusia haasteita, mitä työllä on tarjottavana! Elokuu on myös yksi lempikuukausistani, sillä tuntuu, että kesä on parhaimmillaan vasta silloin. Ketkä on samaa mieltä? Lämpimät kelit ja pitkät päivät sekä se, että elokuussa otetaan kaikki irti loppukesästä. Pidetään illallisia taivaan alla, käydään lintsillä, nautitaan biitsikeleistä ja ja...

Tervetuloa elokuu. Mitä suunnitelmia teillä on loppukesäksi?


PSST. Lisää settiä löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram