ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

I am limited edition

Monet meistä väheksyy itseään, ei välttämättä ulkonäöllisesti mutta myös uraan, urheilusuoritukseen tai mihin vain liittyen. Itsekin sitä teen, vertailen itseäni muihin: joko just ulkonäöllisesti tai koulumenestykseen taikka työelämään liittyen. Etenkin viime talvena koin usein olevani riittämätön työurani puolesta, sillä todella moni opiskelukavereistani sai milloin mistäkin aivan mielettömiä trainee-paikkoja. Vaikka opintoni evät silloin olleet edes siinä vaiheessa, että olisin voinut iteskin hakea traineeksi. Silti tuntui kuin olisin ollut joku luuseri.

Joskus epävarmuus on myös sidoksissa pukeutumisen kanssa. Vähätellään itseään ja niitä hyviä ulkonäöllisiä puolia mitä meillä on. Ei uskalleta erottua massasta, vaan piiloudutaan mielellään sinne ihan tavisvaatteiden sekaan. Joskus toivoisin olevani 10 senttiä lyhyempi, jotta en pomppaisi katukuvasta ihan niin räikeästi. Olen usein muita ihmisiä ainakin päätä pidempi ja saan siitä hyvästä paljon katseita. Olkoon ne sitten ihailevia tai kummastelevia, joskus toivoisin silti olevani kuin muut.

Mutta miksi?
On ihan turha verrata itseään muihin, aina on joku joka on saavuttanut elämässään enemmän. Ihan sama mitä se sitten olisikaan ja ihan sama kuinka paljon itse olisi saanut aikaan. Meillä jokaisella on omat polkumme ja omat paikkamme, jotka ihan varmasti toteutuvat kunhan vaan keskittyy siihen omaan tekemiseen ja asettaa itselleen pieniä tavotteita matkan varrelle. Tärkeää on myös juhlistaa niitä tavotteita! Korkata limpparit tai skumpat aina kun on koettu jokin onnistuminen. Ei saa vähätellä itseään ja omia taitojaan. Meillä jokaisella on varmasti niin paljon annettavaa, toiset vaan löytävät omat polkunsa nopeammin kuin toiset.
Ja mitä tulee ulkonäköön, zero f*cks given niille kaikille muille. Haluan että ulkoninäköni korostaa persoonaani, haluan olla mielenkiintoinen tyyppi niin sisältä kuin ulkoa. Haluan että ihmiset ajattelevat WAU kun kävelen sisään huoneeseen. Saan enivei katseita kadulla, miksen sitten antaisi ihmisille oikein kunnolla aihetta katsella? Mä olen uniikki kappale. Mä olen paras versio itsestäni juuri tällaisena. Jos se ei kelpaa joillekin, se ei ole mun ongelma.
WEARING
Bik Bok maxi dress
Mango shoes
Celine sunglasses
&Other Stories bag

Koen, että itsetuntoni on juuri sen takia niin hyvä, etten ajattele mitä muut miettivät. Teen juuri niin kuin itsestäni tuntuu hyvältä. So what jos kävelen kadulla kirkkaan oranssissa kukkamekossa ja kultaisissa loafereissa jos mun olo vaan on hyvä niissä. Miksi pitäisi sekoittua massaan kun meitä on siellä jo niin paljon?

Leuka ylös siskot. Olkaa ylpeitä itsestänne!PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

  1. Miten mulla onkin noin fiksu tytär❤️

    ReplyDelete
  2. Hyvä teksti, ollaan aina ylpeitä itsestämme! Ja en kestä kuinka ihana tuo mekko <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram