ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Tavoitteena huolettoman tyylikäs

Lomat on nyt lusittu ja Köpiksen reissun jälkeen ovat päivät menneet ihan puhtaasti uuden duunin pauloissa. Viikko on ollut todella mielenkiintoinen, tosin melko hektinenkin, mutta on ollut innostavaa huomata miten kaikki palaset alkavat siellä pikkuhiljaa loksahtelemaan paikoilleen (esim. tekniikkaa pelittää. Enää ei tarvitse soittaa kolmatta kertaa päivän sisällä IT-tukeenkaan :D).

Kameran muisti on täynnä kuvamatskua Köpiksestä ja aloitetaan ensimmäisillä asukuvilla: Rennot farkut, löysähkö musta pitsipaita ja loaferit tuntuivat hyvältä valinnalta kun kaupungissa tuuli melkoisesti. Pidän todella paljon tästä asusta, sillä  se on melko yksinkertainen mutta punaisella laukulla saa siihen paljon persoonaa.
Kun mietin miten oma tyylini on kehittynyt tämän vuoden puolella, koen että se on ottanut suuria harppauksia. Etsiskelen inspiraatiota ja ideoita lähes joka päivä, sekä seurailen kiinnostavia tyylivaikuttajia milloin minkäkin kanavan kautta. Niiden ansiosta koen, että leikittelen enemmän kankailla ja väreillä, ilman että vedän täysin överiksi. Okei, ripaus heittäytymistäkin täytyy olla, ne voisi olla vaikkapa just niitä statement- vaatekappaleita tai hauskoja printtejä! Ja niinhän se on ollut.

Suurin ero minussa on kuitenkin kuluneen vuoden aikana tapahtunut meikkaamisen ja hiustenlaiton osalta: jätin ripsienpidennykset pois ja hiuksia laitan hyvin kevyesti. Ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan, joten käytän meikkiäkin vähemmän kuin ennen. Pyrin huolettomasti korostamaan parhaita puoliani. Ehkä tämä on myös osana itsensä hyväksymistä ja sitä, kun näkee miten kauniita ihmiset on kun ne ei yritä liikaa. Tiedättekö mitä tarkoitan? Joskus riittää, että sipaisee huulille vain punaista huulipunaa ja levittää ripsaria tai se, että hiukset voi olla vähän pörröiset tai muutama suortuva voi roikkua kasvoilla. Tällaisia olivat juuri tanskalaiset naiset ja yritin parhaani mukaan ammentaa heidän olemustaan myös itseeni reissun aikana.
WEARING
Zara blouse and a bag
Top Shop jeans
&Other Stories loafers
Celine sunglasses


PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram