ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Grey is the new black

Tässä asua, joka on mielestäni skarppi mutta siinä on ihan älyttömän mukava olla. Ylisuuri neule hieman korkeammalla kauluksella suojaa viimalta ja vuorillinen tekonahkarotsi tuo oman säväyksenä asuun. Ostin takin vasta hiljattain ja sitä (kin) on tullut käytettyä tehokkaasti juurikin tämän tyyppisissä asuissa. Tämä on varmastikin myös se rotsi, joka tulee vastaan about joka toisella, mutta minkäs sille voi! Takki on vaan niin monikäyttöinen ja itsekin kun tykkään kesäisin nahkatakkia käyttää, vastaa tällainen paksumpi "talviversio" nahkatakista 150% tarpeitani. Aina ei niissä pitkissä villakangastakeissa jaksa painella ja voisin kuvitella tämän takin pariksi myös mekkoja erilaisten nilkkureiden kanssa.

Tässä asussa on myös yhdet kaikkien aikojen lempparikengistäni. Mokkanahkaiset Vagabondin matalat nilkkurit ovat löytö viime vuodelta ja tällaisia syys/talvikenkiä olin etsinyt vuosia. Siro malli ja simppelit yksityiskohdat sopivat ihan kaiken kanssa. No doubt. Mietin että pitäisiköhän mun ihan vain varmuudeksi hommata toinen samanlainen pari jemmaan, jottei tarvitse käyttää taas vuosia uuden parin etsimiseen kun näistä aika jättää hah.

This is an outfit, which looks good and feels good. Pretty basic but usually I think, less is more. Oversized items are my favorites as well during this season (or any season). Grey knit is from H&M and it contains some wool and it has big sleeves. Perfect when you just want to cuddle. Those suede boots are my ultimate favorite shoes! Suede on top, leather on the inside. This is a pair I was looking for years and last year, I manged to get these from Vagabond. I think at some point, I need to get another pair. Just in case.
WEARING
H&M knit and hat
Zara jacket and bag
Levis 501 skinny jeans
Vagabond shoes

Comments

Follow me on instagram