ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Kesän parhaita paloja

Mennyt kesä oli taas yhtä isoa Narniaa. Toisaalta tuntuu, kuin en olisi juuri mitään kesällä tehnyt. Eräänä iltana selailin kuitenkin puhelimeni kuvia ja samalla poistelin sieltä turhia. Huomasin että mennyt on ollut ihan suurenmoinen. Vaikka ja mitä on tullut tehtyä sekä reissattua. Siitä inspiroituneena kokosin teille kesäni parhaita paloja:

Kaikki alkoi vapusta! Vappupäivä oli ihan super hauska ja oli ihanaa tavata sekä vanhoja tuttuja että tutustua uusiinkin. Skumppapullot poksahtelivat ja kaikilla oli niiin mukavaa! Otettiin porukalla glitternistiltä glitterimeikit ja käytiin kuvauskopissa hassuttelemassa. Reivattiin koko päivä.

Kesän festarirundi alkoi Sidewaysilla, jossa olin viikonlopun ajan töissä parhaiden Karon ja Lillin kanssa <3 Säät helli meitä koko viikonlopun ja pidettiin hauskaa: kuunneltiin keikkoja ja fiilisteltiin koko festaria ylipäänsä. Tänne voisin ihan hyvin kuvitella meneväni ensi vuonna asiakkaaksi. Sideways on kuin mini-Flow. Miljöö oli todella kiva Teurastamon alue, ihmiset olivat pukeutuneet tyylikkäästi, tarjoilut olivat kohdillaan ja musakattaus sopivan letkeetä. Siellä räpättiin mm. Rudin ja Karri-Koiran tahdissa sekä ihastuin täysin Kauriinmetsästäjien kappaleisiin.
Extempore-reissu Tukholmaan yhdessä Lillin kanssa oli huikeeta! Päästiin tutustumaan Arlandan lentokentän toimintaan sekä kurkkaamaan entiseen lennonjohtotorniin rakennettuun asuntoon. Nukuttiin itse entisessä laboratoriorakennuksessa, joka oli remontoitu ihan vimosen päälle. Tukoholman keskustassakin ehdittiin käväisemään, ensiksi drinksujen ja sitten päivällä vielä ennen lähtöä shoppailun merkeissä. Kiitokset Homeawaylle vielä kerran kutsusta!

Sitten oli vuorossa juhannus ja Kalajoki. Edelleen painettiin koko viikonloppu hommissa, mutta ehdittiin silti kokata kunnon juhannuspöydät, kuunnella Robinia lavan edestä, pelata beer bongia mansikoilla, käydä Kalajoen hiekoilla ja rakentaa maja olkkariin. Ensi vuonna olisi tosin ihanaa ihan vain olla, pukea se söpö juhannusmekko päälle, rakentaa mitä kaunein kukkaseppele ja käydä porukalla lavatansseissa. Yöllä pulahtaa suoraan saunasta järveen.

Kesän ehdottomasti parasta aikaa oli Ruissi <3 Vielä enemmän kuin viime vuosina, sillä olin siellä ensimmäistä kertaa asiakkaana. Kelit olivat täydelliset, seura mitä parhainta ja positiivinen fiilis oli huipussaan. Paras päätös oli se, että jäätiin vielä maanantaihin asti Turkuun. Sunnuntaina jatkettiin keikkojen jälkeen keskustassa ravintolalaiva Donnassa niin että koko Turku raikui. Tänä viikonloppuna totesin taas, että mulla on ihan huippu tyyppejä elämässäni!

Heti Ruissin perään lähdettiin Poriin ja jazzeille. Pikkasen maitohapoilla mentiin, mutta viikonloppu meni super nopeasti ohitse kun töissä oltiin. Taas kerran timanttinen tiimi hoiti hommansa ja oli niin ihanaa painaa pää omaan tyynyyn kun kotiin pääsi.
Festarihulinoiden jälkeen oli aika rauhoittua ja muutama viikko vierähti pitkälti mökkeillessä Mikkelissä sekä Hangossa. Niin rauhallista ja ihanaa ah! Syötiin hyvin, saunottiin, poltettiin puita takassa, paistettiin lettuja, pidettiin Mexico-teemabileet ja viiletettiin pyörillä pitkin Hangon katuja. Biitsilläkin tuli käytyä jopa kaksi kertaa. Woohoo.

Kesän toinen reissu tehtiin Köpikseen. Sitä ehdinkin teille jo kovasti fiilistellä ja huom huom! Ruokaopas on tuloillaan. Malttakaa hetki vielä. Köpiksessä oltiin ihan vaan muidujen kesken ja pääsin ekaa kertaa kokemaan ihan aitoa hyggemeininkiä. Tykästyin siihen, niinkuin kaikki muutkin ja Köpis nousi top 3:een parhaimpien matkakohteiden listallani.
Elokuussa aloitin myös uudet työt sisällöntuottajana ja ensimmäiset viikot meni totutellessa hommiin. Edelleen joka päivä oppii jotain uutta ja kulunut kuukausi on ollut todella antelias. Olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja saanut hyödyntää visuaalista silmääni.

Kuluneen kesän päätös oli reilu viikko sitten porukalla järjestämämme Illallinen Vallilan Taivaan Alla, joka on saavuttanut jo ihan perinteen maineen. Tänäkin vuonna pöytä notkui mitä herkullisempia ruokia ja jokainen oli kutsunut vieraita vähän sieltä sun täältä. Tällä kertaa tosin itse ulkonasyöminen ei hirveän kauaa kestänyt, sillä paikallinen sadekuuro pääsi yllättämään. Emme tosin luovuttaneet heti, vaan istuimme pöydässä sateenvarjojen kanssa ja yritimme pelastaa mahdoliisimman paljon ruokia kastumiselta. Aluksi vähän ärsytti, mutta lopulta naureskelimme hilpeinä suomalaiselle sisullemme. Oli sää kuin sää, nii ulkona syödään! Jälkkärit nautiskeltiin tosin sisätiloissa.
Kesästä jäi siis monta hyvää hetkeä ja muistoa. Nyt on aika nauttia syksystä :) Veikkaan, ettei tänä vuonna tarvitse hirveästi tekemisen puutteesta valittaa. Hurjan onnellinen olen myös, että pääsen pitkästä aikaa näkemään syksyä Helsingistä käsin!

Mikä on teidän paras muisto kuluneelta kesältä?PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram