ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Köyhän miehen niittibootsit

Asua parin viikon takaa Porvoon maisemissa (seinästä). Ehkä viimeinen kerta kun paljain säärin pystyi olemaan, joten valkkasin reissuun viime aikoina ahkerasti jalassa olleet niittibootsit ja röyhelöhelmaisen mustan simppelin mekon. Oversized farkkurotsi päälle ja olalle punainen laukku. Olen hurahtanut täysin tohon laukkuunkin! Niin söpö ja sopivan kokoinenkin. 
Porvoossa tuuli toisinaan melko napakasti, meillä oli hieman haasteita tätä asua kuvatessa. Hiukset eivät millään meinanneet pysyä oikealla puolella. Haha täytyy kyllä nyt vähän naureskella, että kesän "rusketuksesta" ei ole kyllä yhtään mitään enää jäljellä. Sellaset kalkkunakoivet että! Täytyypä aloittaa taas purkkirusketuskausi. Tosiaan huimat kaksi päivää sitä oltiin kunnolla auringon alla, niin ei siinä kovinkaan paljoa ehtinyt tänä kesänä väriä saada.
Niittibootseista sen verran, niinkuin jo reilu kuukausi sitten huikkasin, ne ovat olleet ihan superit jalassa. Pieni korko tuo ryhtiä asuun, mutta ei puuduta tai kiristä. Näimä jalassa vetelin Köpiksessä monta kilometria yhtenä päivänä. Kenkien materiaali on myös nahkaa, eli toivon niiden säilyvän hyvänä pitkään. Täytyy vain muistaa pitää huolta niistä! Ehdottomasti hintansa arvoiset Köyhän miehen Chloet, niinkuin Lilli ne nimesi. Mitäs te tykkäätte?
WEARING
Monki jacket
&Other Stories dress
Zara bag
Bronx boots (adlink here)PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram