ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Luonnollista kauneutta

Yhteistyössä Bette Box ja L'Occitane

Yksi asia, mistä pidän ihan hirmuisesti bloggaamisessa, on se että pääsee tutustumaan moniin eri tuotteisiin ja brändeihin. Koen, että etenkin kauneuden saralla olen onnistunut löytämään iholleni sekä hiuksilleni monia sellaisia tuotteita, joita voin ylpeydellä käyttää sekä suositella myös teille. L'Occitane on yksi niistä. Olinkin super onnellinen kun kuulin, että he tahtoisivat minun edustavan heitä lokakuussa ilmestyvässä Bette Boxin bloggaajaboxissa.

Huolehdin ihostani täysin eri tavalla kuin vaikkapa pari vuotta sitten. Käyttämissäni puteleissa on  nykyään myös toistuva teema: luonnollisuus. Yhä useampi käyttämäni tuote on joko kokonaan tai lähes luonnonkosmetiikkaa. Se vain toimii! Olen todennut, että synteettiset tuotteet eivät usein imeydy tarpeeksi hyvin ihooni ja etenkin kasvoissa se näkyy finneinä sekä ihon rasvoittumisena. Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka on lisäksi melko herkkäkin ja siksi toisinaan aika vaikea hoitaa. 
Ajattelin ennen myös, että luonnonkosmetiikka on jotain ituhippeilyä tai vastaavaa. Annetaan kainaloiden haista ja ei pestä hiuksia koskaan. Mutta ei. Se tarkoittaa itsestään ja ympäristöstä huolehtimista sellaisilla tuotteilla, jotka ovat mahdollisimman luonnollisia eivätkä näin ollen aiheuta haitallisia reaktioita. Nykyään kosmetiikkamerkit panostavat lisäksi purkkien ulkoasuun ja mielestäni luonnonkosmetiikka nähdään nykyään enemmänkin luksuksena. Kaikesta huolimatta luonnonkosmetiikka ei kuitenkaan maksa yhtään sen enempää kuin tavallinen kosmetiikka.

L'Occitanen tuotteet edustavat ranskalaista luontoa ja Provencen alueen parhaita raaka-aineita. L'Occitane on lisäksi yrityksenä sitoutunut suojelemaan luontoa ja he panostavat hurjia määriä summia molekyylibiologian, kasvien uuttamisen ja analyyttisen kemian tutkimuksiin. Oma suosikkini L'Occitanen valikoimasta on heidän Sheavoi -sarja, joka sisältää esimerkiksi vartalovoiteen, kasvoivoiteen ja suihkugeelin. Kaikissa tuotteissa on runsaasti sheavoita, joka ravitsee, suojaa ja rauhoittaa ihoa. Tuotteet ovat hyvin tehokkaita ja iho tuntuu niiiin pehmeältä. Ja niiden tuoksut! Pehmeä sheavoin tuoksu yhdistettynä ylelliseen puteliin kannustaa käyttämään tuotteita aktiivisesti ja en melkein malttanut odottaa että pääsen korkkaamaan kaikkia tuotteita.
Koska olen yksi lokakuun Bette Boxin bloggajista, mulla on tarjota alekoodia kaikille uusille tilaajille! Koodilla ESSIESOPHIE saa lokakuun boxin hintaan 15,90€ (normaalisti 18,90€/kk). Etu koskee siis jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa sekä lahjatilauksia. Koodi on voimassa 26.9.2017 asti.

Mutta mikä on Bette Box? Se on kuukausittain ilmestyvä paketti kotiovellesi, jonka sisältä löytyy erilaisia kauneuteen liittyviä tuotteita. Osa saattaa olla sinulle tuttuja, osa täysin uusia. Saatat löytää boxin sisältä juuri sen maailman parhaan tuoteen, mitä et ole vain raaskinut ostaa. Ideana on, että voit Bette Boxin avulla tutustua erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin ja markkinoille saapuneisiin uutuuksiin. Bette Boxin kautta voit myös ilahduttaa esimerkiksi ystävääsi, äitiäsi tai miespuolista kaveria. Boxeja on siis saatavilla sekä miehillekin ;)

Tilaamalla lokakuun boxin joko itsellesi tai ystävällesi (tai molemmille), pääsette myöskin testaamaan yhtä näistä kuvissa olevia L'Occitanen sheavoi-tuotetta*, jonka olen valinnut boxiin. Jännitäävä eikö? Klikkaile Bette Boxi itsellesi tästä.

*Tuotteet saatuPSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram