ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

My week as a dog owner

Käytiin eilen iltakävelyllä Lammassaaressa parin ystäväni kanssa ja koiratkin oli tietty messissä. Kuvissa hengailen meidän Jopen kanssa. Ne on nyt olleet mulla koko viikon "hoidossa" äidin ollessa reissussa ja on ollut ihan superia että on ollut seuraa kotona. Toki koirien kanssa on omat haasteensa ja päivät täytyy aikatauluttaa ihan eri tavalla, mutta onneksi mulla on ollut suht iisi viikko menojen suhteen ja olen pystynyt niiden kanssa viettämään aikaa ihan kunnolla. Ulkona onkin siis tullut käveltyä entistä enemmän ja aina on vähintään yksi pari silmiä, jotka tuijottaa kun syön tai teen koneella hommia.
Kaikennäköistä tässä viikon aikana on myöskin sattunut, on nämä kyllä semmoinen kaksikko että! Koirat ovat ehtineet muun muassa säikäyttämään yhden naapurin pimeässä rappukäytävässä, tsekanneet yhden toisen naapurin kämpän ja matkustettiin tänään oikein tyylikkäästi raitiovaunussakin pöydällä istuen. Eräs aamu kun olin alhaalla odottamassa koirien kanssa hissiä, tuli omasta asunnostaan ulos nainen ja nämä kaksi tietysti ampaisivat innoissaan sisälle asuntoon ja juoksivat siellä ympäri kämppää muutaman kierroksen oikein iloisesti. Kovasti siinä yritin olla uskottava koiranomistaja ja komentaa niitä takaisin rappuun, samalla pahoitellen. Oikeasti nauroin sisimmässäni, oli se vaan niin huvittava tilanne. Onneksi naapurikaan ei pahastunut vaan toivotti hyvät päivänjatkot. Koirat on kyllä sellaisia ice breakereita ja varsinkin tämmöiset, joilla on vähän pilke silmäkulmassa. Yksikin nainen tokaisi raitiovaunussa kun naurettiin meidän koirille, että "noissa on kyllä luonnetta. Mä diggaan!" No niin mekin.
Toisaalta olen kyllä aika onnellinen kun voin tänään illalla luovuttaa koirat äidille. Kulunut viikko opetti sen, etten ole valmis sitoutumaan mihinkään lemmikkiin. Sen verran haluan mennä ja tulla ilman mitään vastuuta kenestäkään, vaikka on nämä koirat mulle rakkaita. Niiden kanssa on kiva olla, mutta nautin myös mun omasta, epäsäännöllisestä elämästänikin. Jos ikävä iskee, voin aina mennä moikkaamaan niitä äidilleni tai pyytää ne mun luokse pariksi päiväksi. Kuulostaa aika hyvältä diililtä ;)

This is from yesterday's evening walk with the dogs. Me and my couple of friends decided to walk to this beautiful place called Lammassaari (sheep island). The dogs have been with me during this week, because my mom is traveling. It's been really nice to spend time with them and so many funny this have happened as well. The dogs are truly ice breakers! One lady told me on a tram that "those dogs have balls, I like their attitude!". One was sitting on a table and trying to give kisses to my friend and the other was sitting next to me, just chilling. So many people start smiling when they see a dog. But on the other hand, even though how much I love these little sausages, I'm so happy to get back to my own life today. No need to worry about the dogs all the time and scheduling your day based on their needs. I can go and do whatever I want and if I start missing them, I can always visit mom's place or ask them to spend couple of days with me again. Sounds pretty good deal ;)

Comments

Follow me on instagram