ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

New in

Zara bag
Byredo parfum

Budjettilöytö jokapäiväiseen, keskikokoiseen laukkutarpeeseen: Zaran rokahtava olkalaukku. Iskin silmäni tähän useaan otteeseen siellä käydessäni, mutta en ihan ensimmäisellä kerralla sitä tohtinut ostaa. Kovasti mietin että tuleeko sellaista laukkua käytettyä, jossa on hopeiset yksityiskohdat kun yleensä suosin kultaisia.

Viikon verran pyörittelin sitä kuitenkin mielessäni ja aloin miettiä, ettei se niin vimosen päälle tarvitse aina olla. Kovasti olette tekin tätä jo ihastelleet instagramin (@essiesophie) puolella! Yhtään ei ole kaduttanut vähän erilaisen laukun osto ja se on kuitenkin omalla tavallaan melko neutraali. Sinne myöskin mahtuu sopivasti tavaraa ja laukun kangas on hyvin napakkaa. Uskon että se pitää hyvin muotonsa. Oikein nappi löytö siis!


PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram