ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Random moments

Behind the scenes -matskua töistä. Käytiin muutama viikko takaperin Urban Decayn Naked Heat -paletin lanseerauksessa ja kuvattiin samalla materiaalia somekanaviin. Hurjan hauskaa kun pääsee välillä itsekin mallailemaan ja kuvailemaan.
Vällyjen välissä vietetyt hitaat aamut -parasta! Vaikka välillä on super kiire niin yritän silti muistaa relatakin. Olen sellainen tyyppi, joka toisinaan tarvitsee hiljaisuutta ja omaa aikaa. Joskus saatan olla koko päivän ihan vain yksikseni ja puhumatta kenellekään. Se on ihan okei mulle :D
Gloria Fashion Show pain viikon takaa! Olin siellä töiden merkeissä molemmat päivät ja ihan hurjan hauskaa oli. Tuli tavattua uusia tyyppejä ja näytöstä oli kiva seurata sekä tarkkailla ihmisten reaktioita. Tässä vielä finaalin konfettisade, josta on ihan must saada kuva joka kerta.
Ihana Helsinki <3 Tämä kadunkulma on yksi suosikeistani.
Sain vieraita. Meillä on perheessä kaksi mäyräkoiraa, jotka toisinaan tulevat luokseni asumaan. Oikella Jope ja vasemmalla Milla. Nyt molemmat kuorsaavat kippurassa tuossa vieressä. On ne kyllä suloisia otuksia <3
Grey is the new black: päivän asua tältä viikolta. Syyspukeutuminen on kyllä ihan parasta!
Uutta hiustenhoitosarjaa L'Orealilta: Botanicals fresh care, joista on tullut uusi suosikkini. Tuotteet sisältävät kasviperäisiä ainesosia ja pakkausmateriaalitkin on valmistettu osittain kierrätettävistä materiaaleista. Tuotteet tekevät hiuksista ihan oikeasti kiiltäviä ja kosteutettuja. Suosittelen!
Decisions, decisions... Olen yrittänyt varmaan kolme kertaa käydä Artekissa ja joka kerta se on ollut suljettu. Nyt vihdoin nappasi ja löysin sieltä kotiin kivan sisustuskirjan. Tämä on osa kotiprojektiani ja se on nyt edennyt pikkuhiljaa. Ensi kuussa olisi tarkoitus hakea mökiltä vanha liinavaatekaappi ja kunhan saan isovanhempien tallista löytämäni maton paikoilleen, alkaa olemaan aika hienoa. Uusi yöpöytä pitäisi vielä tilata, mutta se mitä alunperin ajattelin taitaa olla tällä hetkellä loppuunmyyty. Jotain kultaista sen pitäisi olla, ehkä joko lasilevyllä tai marmorikannella. Kodin sisustusjutut ovat jääneet viime aikoina varsin vähälle, mutta kunhan saan nyt järkkäiltyä asuntoani kuntoon, näytän sitä varmasti teillekin!

Tässä siis muutamia sekalaisia räpsyjä menneiltä viikoilta. Puhelimeni muisti kun täyttyy ahkerasti erilaisista yksittäisistä hetkistä, niin ajattelin että on välillä kiva jakaa niitä myös täällä. Joukossa muutamia kamerallakin otettuja kuvia. Aikamoista hulinaa on ollut, mutta hauskaa sellaista! Toivottavasti loppusyksy tulee olemaan vähintäänkin yhtä mielenkiintoinen :)

Ihanaa perjantaita ja viikonlopun aloitusta kaikille!


PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram