ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Semisti rokahtava

Parasta syyspukeutumisessa on ehdottomasti kerroksilla ja kuoseilla pelailu. Tykkään yhdistellä erilaisia kuoseja ja materiaaleja, tällä kertaa lopputulos on klassisen ja rokimman yhdistelmää: vähän pidempi liituraidallinen kauluspaita on mielestäni tosi kiva farkkujen ja nilkkureiden kanssa. Takki saa olla auki, jotta paita näkyy (eikä hiki valu selkää pitkin kun aurinko päättääkin pilkahtaa pilvien välistä) ja tykkään usein kääriä farkkujen lahkeista pari senttiä. Tässä asussa olin viime torstaina, kun treffattiin tyttöjen kesken vaihtoporukan kanssa ja käytiin samalla Hokussa lounaalla. Koko päiväksi lupailtiin sadetta, mutta juuri kun Jonnan kanssa kuvailtiin, sade lakkasikin ja saatiin jopa pilkahdus aurinkoakin. Näistä tuli oikein kivoja kuvia ja tykkään asusta ihan hirmuisesti!
Viikonloppuna tuli kuvattua pari muutakin asua sekä nähtyä ystäviä. Nyt on tosi hyvä flow blogin kanssa ja ideoita piisaa! Niistä lisää myöhemmin :) Kaiken kaikkiaan meno viikonloppuna oli super rauhallista, toisin kuin sitä edellisellä viikolla, mutta silloin oli kyllä aihetta vähän skoolailla. Nyt otin koirien kanssa päikkäreitä, tehtiin ystävän kanssa itse burgereita ja katsottiin Vain elämää, syötiin Kuumassa aamupalaa ja tilattiin sushiakin äidin kanssa. Just sellasta kivaa hengailua ja jutustelua ruoan tai kahvikupposen äärellä. Ei minuuttiaikatauluja vaan mahdollsimman stressitöntä ajanviettoa ja rauhoittumista. Salillakin olin ja ai että, miten terapeuttista hommaa se onkaan. Tätä mä olen kaivannut. Ensi viikolla tapaan ihanaa PT-ystävääni, jonka kanssa hiotaan syksyn ohjelmani kuntoon ja katsotaan muutamia liikkeitä läpi. Can't wait!
WEARING
Zara jacket and a bag
Kappahl blouse (gifted)
Bik Bok never denim jeans
SoWhat boots from Vamos (gifted, here)

Pictures by Jonna

Toivottavasti kaikilla oli yhtä huippu viikonloppu, joko vähän rennommissa tai sitten vilkkaimmissa merkeissä ;) Mitäs muuten pidätte asusta? Onko syyspukeutuminen teidän mieleen?


PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

  1. Ihana asu ja muutenkin symppis blogi sulla :) <3 liityin lukijaksi !

    https://sofia-emilia.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram