ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Serious fall vibes


Ruska on parhaimmillaan! Myös kaupungissa. Tapasin viime viikolla ensimmäistä kertaa Terhiä kuvaustreffien muodossa ja käytiin vähän fiilistelemässä syksyä. Asuksi valikoitui tuolloin mukavasti paksua villapaitaa ja löysät housut tennareiden kera. Ruututakkikin pääsi taas mukaan! Toivottavasti ette jo kyllästy tähän. Punainen laukku mätsäsi sopivasti sekä asuun että taustaan. Mitäs pidätte?

Minusta on hirmuisen kiva tutustua uusiin ihmisiin, etenkin blogipiireistä. Voimme paitsi vaihtaa kuulumisia, myös kuvata materiaalia molemmille. Ei tarvitse houkutella kavereita tai perheenjäseniä kameran taakse ja mielestäni kuvien jälki on usein laadukkaampaa kun kameran takana on sellainen henkilö, jota ei ärsytä tai kyllästytä kun pyydän ottamaan vielä muutaman kuvan lisää. Sitten vielä pari lisää. Ja vielä pari detskukuvaa. Hän myöskin hiffaa mitä tarkoitan kun kuvailen kuvakulmia tai visiota mielessäni. On myös jännitävää nähdä, miten eri tavalla ihmiset näkevät asioita kameran läpi. Se tuo monipuolisuutta kuviin ja samalla voin oppia jotain uutta itsekin.
Meillä synkkasi Terhin kanssa tosi hyvin! Kuvista tuli todella kivoja ja saimme homman purkkiin myöskin melko nopeaan tahtiin. Juttua riitti heti alusta lähtien ja sovittiin, että istutaan ihan alas vaikkapa kahville seuraavan kerran. En malta odottaa! Minusta on hirmuisen tärkeää, oli sitten kyse alasta kuin alasta, että tutustutaan ja tsempataan toisiamme. Se ei ole keneltäkään pois. Parasta on, jos tällaisten keissien lopputulos on yksi uusi ystävä kaveripiirissä, tai edes yksi uusi kolleega. Ainakin itse toivoisin, että ihmiset kokisivat minut sellaisena, jolle voi laittaa viestiä vaikka ei niin hyvin tuntisikaan: "Hei vaikutat mukavalta tyypiltä, voitaisko käydä joku päivä kuvailemassa ja vaikka kahvilla?" NO ILMAN MUUTA! Tämähän kuulostaa jo ihan treffi-ilmoitukselta, mutta you got the point :D
WEARING
H&M trend coat
Samsoe & Samsoe knit
Mango pants
Zara bag
Adidas sneakers
Pictures: Terhi Suanto

Niin eli inboxiin vaan viestiä jos seura kiinnostaa haha! Superia uutta viikkoa kaikille :)

These pictures have some serious fall vibes! What do you think? This time my outfit was quite cozy because of the oh-so-soft mohair knit and sneakers. Of course I couldn't left without the checked coat again, hope you don't get bored of it, because I have a feeling that I will wear this coat a lot in the future posts as well!

Have a great new week!

Comments

Follow me on instagram