ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Voittajafiilis

Terkkuja Vaasasta! Istuskelen täällä kahvilassa ja kirjoittelen postausta ihan hymyssä suin. Kulunut päivä on ollut ihan super hektinen, sillä mulla on ollut ainoastaan tämä päivä aikaa hoitaa kaikki tarvittavat kouluun liittyvät muodollisuudet aina opiskelijatarran uusimisesta kandin kansitukseen ja lopulta palautukseen. Tentikin ehdin siinä välissä tehdä. Ja nyt, kandi on palautettu! Tenttikin tuntui menevän hyvin ja voin nyt taputtaa itseäni isosti olkapäälle: I did it! 
I DID IT! Ai että mikä fiilis. Vihdoin se on ohi. Tilasin ison palan marenkikakkua ja jokaisen palan kohdalla ajattelin mielessäni: nyt jos koskaan mä olen tän ansainnut, ihan vaatimatomasti ajateltuna ;) Vaasassakin on kiva olla taas pitkästä aikaa ja etenkin alkusyksyn hulinat ovat olleet aina ihan parasta aikaa. Olen täällä sunnuntai aamuun asti. Sattuipa myös sopivasti, että tänään on yhdet syksyn isoimmista kemuista ja ollaan tietenkin porukalla menossa niihin. Meno saattaa lähteä vähän näpeistä, mutta se saakin lähteä!
WEARING
H&M hat 
Samsoe & samsoe knit (similar here*)
Levis jeans (similar here*)
Mango suede jacket (old collection)
Vagabond shoes (similar here*)
&Other Stories bag
*adlinks/mainoslinkkejä

Viikonloppu ei voisi paremmin alkaa ja sain ison kiven vieritettyä pois harteilta. Nyt hörppäsen kahvin loppuun, kiertelen hetken keskustan putiikeissa ja otan päikkärit. Illemmalla krebataan sitten niin hemmetisti!

Superia perjantaita. Mitä pläänejä teillä on viikonlopuksi?PSST. Lisää materiaalia löytyy Instagramista (essiesophie) ja Facebookista. Nähdään siellä!

Comments

Follow me on instagram