ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Why we all need a checked coat?

Rakastan tätä asua, se koostuu niin simppeleistä vaatekappaleista mutta siinä on silti hauskoja yksityiskohtia. H&M:n ruudullinen takki oli myöskin rakkautta ensisilmäyksellä! Ylisuuret olkapäät ja pidempi malli (jopa minulla) suoralla leikkauksella on​ klassikkovaate, mikä sopii asuun kuin asuun. Takin neutraalit kuvioinnit elävöittävät mielestäni hauskasti yksinkertaisempaakin asua ja se on saanut kehuja jopa ihan tuntemattomiltakin.

Ruutukuosi itsessään on syksyn yksi suurimmista trendeistä ja tuntuu, että jengi on sen ottanut hyvin vastaankin. Ainakin blogien puolella ruutubleiseriä ja takkeja näkyy lähes joka päivä asukuvissa. Se kertoo siitä, että tämä kuosi on paitsi trendikäs myös käytännöllinen. Pyrin jokapäiväisessä pukeutumisessani panostamaan klassisiin vaatekappaleisiin, joita yhdistelen kauden trendeihin. Poimin pari omaan tyyliini sopivaa yksityiskohtaa, joita pyörittelen asuissani. Joskus saattaa olla että ne jäävät osaksi tyyliäni vähän pidemmäksikin aikaa, mutta who cares? Nykyajan muoti ja trendit ovat siitä nokkelia, että kaikille on vähän jotain. Ei ole vain ja ainoastaan yhtä housumallia tai ainoastaan yhtä väriä joka on in, vaan muoti tarkoittaa nykyään monipuolisuutta, josta jokainen voi valkata parhaat palat itselleen sopivammalla tavalla.
WEARING
H&M coat
Zara blouse and bag
Levi's 501 skinny jeans
&Other Stories loafers

Comments

Follow me on instagram