ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Helsinki tip: Primero -urban eatery, café & bar

Jos etsit tälle päivälle sopivaa brunssi- tai lounaspaikaa, kokeile vaihteeksi jotain uutta! Mannerhiemintien ja Pohjoisesplanadin kulmassa, toisessa kerroksessa sijaitseva Primero on varsin uusi tulokas Helsingin ravintolaskenessä, mutta käydessäni siellä ystävieni kanssa kahvittelemassa, ihastuimme paikkaan niin paljon että tänne täytyy tulla käymään vielä monta kertaa! Rafla sijaitsee siis keskustan Stockmannin rakennuksessa, tosin sillä ei ole mitään tekemistä itse tavaratalon kanssa muuten kuin, että sisälle pääsee myös kolmannen kerroksen kautta.
Ravintola on tilava ja valoisa. Sisustus on hurjan hauskaa, vähän leikittelevää ja keittiössä häärii itse paikan omistaja. Tänne voi suunnata esimerkiksi koneen kanssa pariksi tunniksi kahvin ja voileivän kanssa, sopia lounastreffit tai sunnuntaibrunssin. Drinksujakin saa! Henkilökunta oli ystävällistä ja naureskelin paikan omistajalle, hän kun kävi vähän väliä tiirailemassa että esillä olevat ruoat ovat mintissä. Hän selkeästi välittää siitä, että ruoka on hyvää ja laadukasta. Söimme ystävieni kanssa melko sekalaiset setit siellä piipahtaessamme: yksi testasi sunnuntaibuffetin, toinen parmankinkkusalaatin ja kolmas tyytyi vain kahvitteluun. Kaikki olivat kuitenkin tyytyväisiä valintaansa ja päivittelimme useaan kertaan pöydässämme paikan ihastuttavia yksityiskohtia ja sitä, miksei tästä ravintolasta ole ollut sen kummempaa hässäkkää missään somessa tai vastaavassa.
Tässä vielä paikan tarkemmat speksit:

Primero Urban Eatery
Pohjoisesplanadi 41, 2nd floor
Open Mon-Sat 9-21, Sun 11-18

What kind of food? Breakfast, stuffed bread, risotto, steaks, good coffee, drinks. Everything!

Comments

Follow me on instagram