ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Tanit Beach

Pehmustetut rantatuolit, lasillinen Aperol Spritziä ja oma rauha. Muutaman päivän jälkeen otettiin taxi Malagan keskustasta Torremolinoksessa sijaitsevalle Tanit Beachille. Taximatka kesti noin 20 min ja maksoi suurin piirtein 17-21 euroa, riippuen kuskista. Sain paikasta vinkkiä ihastuttavalta Eliniltä, joka oli itsekin käynyt täällä. Malagan keskustassa on myös rantabulevardi ja biitsejä silmänkantamattomiin, mutta mitään tälläistä beach loungen tyyppistä ratkaisua ei siellä ollut, joten käytiin testaamassa Tanit Beach. Oltiin täällä itseasiassa reissun alkuvaiheessa ja uudestaan viimeisenä päivänä ennen kuin oli aika lähteä lentokentälle.
Tämä ranta oli yksi meidän lemppareista koko reissulla! Ihanan boheemi "sisustus" ja vaikka biitsi näyttää varsin hienolta, eivät hinnat olleet kuitenkaan päätä huimaavia: aurinkotuoli oli 5 euroa kappale ja isompi, neljän hengen katos maksoi 25 euroa. Ruokaa pystyy tilaamaan suoraan omalle paikalle, mutta sieltä löytyy myös ihastuttava ravintola, jonka menusta löytyy kaikkea niin burgereista pokebowleihin. Tilattiin lounaaksi tonnikalapokebowl ja Malaga Style Fish plate aka kulhollinen uppopaistettuja mereneläviä. Malagassa tykätään uppopaistaa kaikenlaista, se opittiin reissun aikana ja siinä kannattaa olla tarkkana kun ruokia tilailee, että millä tavoin ne on paistettu ;)
Tältä näytti yksi minun ja äitini lomapäivistä. Jos liikutte jossain näillä hoodeilla, suosittelen piipahtamaan Tanit Beachilla! Arkena täällä on hieman rauhallisempaa, viikonloppuna alkoi porukkaa valua melko reippaasti noin klo. 14 jälkeen ja iltapäivästä olikin koko tupa täynnä ja lavalla oli bändi soittamassa livemusaa. Jengi oli kuitenkin todella asiallista ja fiilis oli kaikilla katossa. Mitään varsinaisia bileitä ei täältä löyty, silloin kannattaa valita viereinen beach, jossa kreisibailattiin ihan aamusta alkaen.

Kuullaan taas!

In English: This is how me and my mom spent one day of our holiday: on a beach called Tanit Beach. It was super nice and even though it might look a bit exclusive, it was totally affordable: sunbeds were 5€ each and a big one for 4 people was 25 € each.

We spend the entire day here! Just chilling, ordering few drinks and eating good food. Life was pretty awesome (still is tho). so yeah, if you are going to Malaga or somewhere in Torremolinos, head to the beach and find Tanit Beach.


See you!

Comments

Follow me on instagram