ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

70's called

Kun koko kesä on kuljettu paljain säärin ja lähes paljain jaloin ilman takkia, tuntui samaan aikaan hyvältä mutta kuitenkin hieman hassulta vetää farkut jalkaan. Syyspukeutuminen on kuitenkin yksi suosikkisesongeistani, sillä silloin voi leikitellä kerroksilla ja väreillä ihan eri tavalla kuin kesällä. Saa kaivaa kaapista kaikki nilkkurit, neuleet, takit ja pidemmät mekot. Yhdistellä niitä mielin määrin. Oman syyspukeutumiseni aloitin tällä farkkuasulla:
Viimeisen parin vuoden aikana olen pikkuhiljaa siirtynyt klassisempaan farkkumalliin, tajuttuani miten paljon paremmin korkea vyötärö sekä suora lahje sopii vartalolleni. Nämä Weekdayn farkut ovat yhdet suosikeistani ja niitä on tullut pidettyä aivan hurja määrä niin vapaa-ajalla kuin töissäkin. Se näkyy myös farkkujen taipeesta, täytyypä höyryttää ne läpi ja heittää hetkeksi pakastimeen.

Asun yläosa on kauniin murretun sininen. Aika ajoin testailen tummansinistä päälleni ja muutama hutiostoskin on tullut tällä mentaliteetilla tehtyä. Kyllä minä aivan varmasti tätä paitaa tuun pitämään. Mutta ei. Ei sitten millään. Nyt taisin kuitenkin löytää itselleni oikeanlaisen sinisen H&M:n ja GP & J Bakerin yhteistyömallistosta. Ilmava, pallohihainen pusero sopii käytettäväksi kesät ja talvet.


Beiget nilkkurit ovat puolestaan todellinen munkki. Vähän päälle 40 euron mokkanahkanilkkurit &Other Storiesin alesta. Tukeva korko, mukava lesti ja reilumpi mitoitus etenkin jalkapöydän kohdalta tekevät näistä nilkkureista mitä parhaimmat jokapaikan kengät.
WEARING
H&M blouse 
Weekday Row jeans 
&Other Stories boots 
Chloe Faye bag 

Pictures: @TwoDropsOfWater Linda
*adlinks

Tänään olen viettänyt etäpäivää kotosalla ja samalla flunssaa parannellen. Illalla olisi tarkoitus piipahtaa pikaisesti muutaman kaverin kanssa lasillisella ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa, ennenkuin osa meistä ampaisee taas toiselle paikkakunnalle tai kokonaan uuteen maahan. Stressilevelit ovat olleet sen verran korkeat ja veikkaan, että kun perjantaina pääsen Vaasan päähän ja voin huokaista helpotuksesta - tulen viettämään koko viikonloppu vain sängyn pohjalla stressin lauetessa. Onneksi syyskuun pari ekaa viikkoa sujuu koulun kannalta varsin leppoisasti, joten voin rauhassa totutella Vaasan arkeen ja hengähtää. Sekä tietysti kuvata kaikkea blogiin! Uskon kuitenkin, että ensimmäinen viikonloppu menee pitkälti nukkuessa ja fiilistellessä uutta asuntoa.
Mitä tykkäätte asusta ja syyspukeutumisesta noin yleensä?

Fall fashion -my favorite fashion season! You can add layers and colors together. Wear boots and longer skirts or pants. I started my fall season with this outfit: Classic pair of jeans (my favorite ones!), blue blouse & boots that can get you everywhere. I found them on sales, they were only a bit over 40 euro. If you're looking for a good pair of boots, head to the &Other Stories sales, there might be some hidden gems.

What do you think about this outfit and fall fashion in general? Comment below and tell me what do you think!

SHOP THE POSTComments

Follow me on instagram