ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Behind the scenes: festival edition

Festivals are not just happiness and joy... Here are few (funny -ish) moments!

Festivaalit. Musiikkia, hyvää fiilistä, ystäviä, tanssimista, onnellisuutta melkein niin paljon että ihan ratkeaa. Vaikka rakastan festareilla käymistä, on aina hauska myös huomata, miten paljon erilaisia tunteita yhteen viikonloppuun voi mahtua. Niin hyvässä kuin pahassakin. Vietetäänhän sitä melkeinpä kellon ympäri aikaa alueella. Hyvä jos muutaman tunnin ehtii nukkua. Alkoholillakin saattaa olla osuutta juhlinnassa, joten kovat krapulat ja muut siihen liittyvät oireet saattavat myöskin vaikuttaa juhlamieleen. Katsotaanpa mitä kaikkea meikäläiselle ja ystävilleni sattui viime viikonloppuna ollessamme FLOWssa.

Kannoin ystävältäni lainattua pienempää kameraan mukana ensimmäisenä päivänä. Yritimme ottaa muutamia kuvia alkuillasta, mutta koska kamerassa oli sen verran tiivis objekti, täytyi kuvaajan mennä varsin kauas. Arvatkaa tuliko kuvaamisesta yhtään mitään kun satoja ihmisiä kulki meidän ja kameran välistä xD Yllä yksi onnistuneimmista otoksista. Mitä ihmettä tässä oikein tapahtuu? Seuraavina päivinä otin kaikki tarvittavat kuvat ihan vain puhelimella.

Jalassani olevat Dr. Martensit. Tilasin maiharit viikkoa ennen FLOWta ja ehdin pitää niitä muutamia tunteja jalassa ja kävellä kaupungilla. Maiharit melkeinpä halkaisivat kantapääni, niin isot rakot niistä tuli. Ei se mitään, ostin apteekista compeed-rakkolaastareita sekä ihoteippiä, joiden avulla päällystin kantapäät. Runttasin kenkiä kotona toivoen niiden nahkan venyvän hieman. Ensimmäisestä päivästä selvittiin, mutta kotiin mennessäni jalkapöytiini sattui aivan kamalasti! Otin maiharit pois jalasta ja huomasin että vasen jalkapöytäni oli melkeinpä sininen ja se oli turvonnut useamman millin verrattuna oikeaan jalkaan. Maihareiden jalkapöydässä oleva poikittainen sauma oli siis painanut koko päivän niin pahasti jalkaani, että se oli turvonnut. Seuraavana päivänä mitkään muut kengät eivät mahtuneet jalkoihini, paitsi valkoiset tennarit. Tennarit olivat muuten todella hyvät, mutta kantapääni olivat aivan hajalla kovasta asfaltista ja lähdin lauantainakin viimeisten keikkojen jälkeen kotiin. Taxilla tietenkin.

Sunnuntaina sain jonkinlaisen valaistuksen ja venytin maihareita kotona föönin ja metallisen korurasian avulla. Tämä pikku kikkailu toimi, sillä nyt kengät istuvat kuin hansikkaat ja sunnuntaina ei ollut kenkien kanssa mitään ongelmia!
Tottakai viikonloppuna sattui ja tapahtui myös ystävilläni: yksi nyrjäytti nilkkansa ja toinen heräsi lauantai-aamuna silmät melkeinpä umpeutuneena kiinni. Tilanne oli varsin huolestuttava, sillä emme keksineet mitään, mistä kyseinen reaktio olisi voinut johtua! Kaikesta kuitenkin selvittiin, tehtiin brunssi, ystävä sai kylmähauteen silmilleen sekä allergialääkettä ja muutaman tunnin päästä oltiin taas menossa entistä ehompana.

Itselläni iski lauantaina myöskin aivan hirveä väsymys ja nälkä. Ruokakojuihin oli aivan jäätävät jonot, joten hengasimme eräällä osastolla useita tunteja ja yritin saada porukkaamme liikkumaan välillä. Olin totaalisen loppu, ja jossain vaiheessa kimpaannuin odotteluun, että tokaisin lähteväni yksin ellei joku nyt vihdoin liiku. En vain pystynyt enää odottelemaan :D Vastaavanlaisia tilanteita saattoi tulla muillakin, kun yksi halusi nähdä jonkun keikan ja muu porukka vain jumittaa.
Festareiden sulkeutuessa sunnuntaina meidän porukalla kesti ikuisuus lähteä alueelta pois. Jäimme pelleilemään eräälle pisteelle, jolloin päätin myöskin ottaa pikku nokoset osaston penkillä. Huilata vähän jalkojani. Hauskaa oli se, että niin moni ohikulkija heitti kanssani yläfemmat, kysyi mukaan jatkoille tai muuten vain tuli esimerkiksi kehumaan asuani tai muuta vastaavaa. Aivan mahtavaa! Kun omat kaverit saapuivat paikalle, tehtiin tietenkin "ihmishampurilainen". Arvatkaa kuka oli alimmaisena? :D
Oli varsin jännittävää käydä esimerkiksi yksin vessoilla, sillä aina ei ollut takuuta siitä, että löytääkö ystäviään enää samasta paikasta sen jälkeen. FLOWssa eivät puhelimet toimineet juurikaan, joten muutaman kerran tuli pälyiltyä kavereita tungoksen keskeltä. Oi sitä iloa ja onnistumisen tunnetta kun löysitkin porukkasi ilman varttitunnin etsintää!

Söin ainoastaan lautasellisen ranskalaisia auleella per päivä. Se siitä hienosta festariruokailusta :D

Oliko joku teistä viikonloppuna FLOWssa? Mikä on hauskin tai oudoin kömmähdys, mikä teille on festareilla sattunut?

Comments

Follow me on instagram