ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

PREPARING MY SKIN FOR COLDER DAYS

Kun kesällä tuli käytettyä suurimmaksi osaksi hyvin kevyitä tuotteita ja suojakertoimia, syksyyn päin mennessä on hyvä kurkistaa kosmetiikkahyllylle ja päivittää se oikeanlaisilla tuotteilla. Pintakuiva sekaihoni pysyy tasapainossa kun puhdistan sen maitomaisilla tai hyvin kosteuttavilla puhdistusemulsioilla. Lisäksi käytän päivin ja öin tavallisen voiteen rinnalla öljypohjaisia seerumeita sekä yön yli imeytyviä naamioita. Tähän postaukseen olen koonnut kauneusruutiinini uusimmat lisäykset ja tutustutaan tarkemmin, että millaisia purnukoita kaapistani löytyy.

Evolve Fresh Face Facial Wash

Evolven tuotteita olen käyttänyt jo useamman kuukauden, mutta tämä puhdistusaine on vielä varsin uusi tuttavuus. Vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa ihoa hellästi, sekä luomupapaijan entsyymit kuorivat ihoa kevyesti. Geelissä on lisäksi aloe veraa, jonka ansiosta iho ei jää kiristävän kuivaksi pesun jälkeen, vaan antaa iholle kosteutusta. Evolven tuotteet ovat kaikki luonnonkosmetiikkaa ja heidän tuotteissa on ripaus luksusta. Kaunis, yksinkertainen ulkoasu on osa tätä kaikkea. Jokaisen pullon kyljessä lukee lisäksi sen henkilön nimi, joka on tuotteen valmistanut. Iso pullo on riittoisa ja koska tuote on vaahtoavaa, sitä ei tarvitse annostella kuin yhden painalluksen verran.

Evolve Radiant Glow Mask

Pari kertaa viikossa levitän kasvoille ennen nukkumaanmenoa tätä Evolven kirkastavaa ja superkosteuttavaa naamiota, jonka annan imeytyä ihoon kaikessa rauhassa yön aikana. Tuote on hieman tahmeaa, ehkäpä tekstuuriltaan samantyyppistä kuin juokseva hunaja, joten kannattaa antaa naamion kuivua hetken ennen kuin laskee pään tyynyyn. Aamulla iho tuntuu pehmeältä ja ravitulta, sekä pesen turhat voiteet pois kasvoilta.

Kora Organics Noni Glow Face Oil

Kärsin monta vuotta epäpuhtaasta ihosta, joka oikutteli vähän väliä etenkin leusta sekä otsalta. Luulin epäpuhtauksien olevan hormonien syytä, kunnes älysin ottaa ihonhoitorutiineihini kasvooiteen rinnalle seerumit sekä öljyt. Näin jälkikäteen olen todennut, että ihoni oli vain pintakuiva ja siksi se oireili. Joten, myytti numero 1: Pintakuiva iho mielletään usein kuivaksi ihoksi. Vastaus: Kyllä, mutta ne ovat täysin kaksi eri asiaa. Pintakuivan ihon kosteustasapaino ei ole kunnossa. Iho kiiltää ja tuottaa päivän mittaan öljyä, sekä siihen muodostuu finnirykelmiä. Jotta kosteustasapaino saadaan kuntoon, kannattaa suosia geelimäisiä päivävoiteita sekä öljyjä/seerumeita. Uskokaa tai älkää, mutta finnin finniä ei tällä naamalla ole ja uskokaa tai älkää, ihoni on tasaisempi eikä yhtään öljyinen. Myytti numero 2: Öljyt tekevät ihosta tahmaisen ja kiiltävän. Vastaus: Öljyseerumit eivät tee ihosta tahmaista ja öljyistä, kuten usein luullaan. Olen jo muutamia vuosia käyttänyt päivävoiteena Cliniquen Moisture Surgea yhdessä erilaisten öljyjen kanssa. Nyt viimeisimpänä testailen tätä Kora Organicsin Noni Glow -öljyä. Öljyä otetaan purkista pienellä pipetillä, jota hierotaan ensiksi kämmeniin ja sen jälkeen taputtelen sen kevyesti pitkin kasvoja sekä dekolteeta. Tässä on todellinen supertuote, sillä Noni Glow -öljy sisältää orgaanista noniöljyä, ruusunmarjaöljyä, kranaattiomenaöljyä sekä tyrniöljyä. Näissä kaikissa ainesosissa on hirmuisesti antioksidantteja sekä iholle välttämättömiä rasvahappoja.

Originz GinZing Refreshing Eye Cream

Tässä on silmänympärysvoide, jota käytän oman fiiliksen mukaan yhdessä Kora Organicsin silmänympärysöljyn kanssa. Säilytän sitä jääkapissa, jolloin voiteen vaikutus tehostuu. Kirkastava voide tasoittaa ihoa, vähentää tummia silmänalusia ja sopii todella hyvin esimerkiksi päiväkäyttöön meikin alle. Tuote sisältää kofeiinia, panax ginsengiä, mangoliauutetta sekä luonnollisia optisia kirkasteita.
*tuotteet saatu

Löytyykö postauksesta tuttuja tuotteita? Mikä on kiinnostavin tuote? Jättäkää viestiä kommenttiboxiin jos teillä heräsi ajatuksia tuotteista.

Comments

Follow me on instagram