ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Viimeksi minä...

Hei taas ja helteistä elokuun alkua sekä viikonlopun alkua! Olin viime viikolla useamman päivän äitini luona Hangossa ja en ottanut ollenkaan kameraa mukaan, joten tuli ihan vain levättyä, katsottua estekisoja sekä tehtyä muutamia koulujuttuja. Aivan. Kouluhommia on tullut paiskittua viime päivinä, mutta olen ottanut nyt vihdoin ja viimein härkää sarvista ja aloittanut erään kirjanpitoprokkiksen teon, jotta saan opintoni eteenpäin. Yli puolivälissä jo ollaan, joten kirjastossa vietetyt tunnit eivät ole olleet aivan turhaa :) Tänään olisi myös tarkoitus viettää päivä kirjastossa, mutta odottelen juuri kotona, että potentiaalinen alivuokralainen tulisi tsekkaamaan asuntoani. Syyskuun alussa kun olisi taas lähtö kohti Vaasaa, tosin tällä kertaa olen siellä vain ihan muutaman kuukauden opintojen parissa. Sain Vaasasta itselleni kalustetun asunnon, jonne voin muutta vain vaatteideni kanssa, joten kaikista helpoin tapa on myöskin jättää tänne Helsinkiin kaikki tavarani siksi aikaa kun olen poissa.
Sain reilu viikko (?) sitten Lindalta hauskan haasteen, jonka ajattelin tässä samalla toteuttaa kun viime postauksesta onkin jo ehtinyt kulua reilu viikko. Että mitä tänne ruudun toiselle puolelle oikein kuuluu!

Viimeksi minä...

Ilahduin, kun näin ystäväni ja työkaverini pitkästä aikaa! Viime näkemisestä oli ehtinyt kulua jopa kuukausi, sillä osa jengistä on ollut lomalla tai aikataulut ovat vain menneet ihan ristiin.

Harmistuin, kun olin odotellut kaveriporukkaani saapuvaksi Löylyyn, jossa olimme sopineet näkevämme. Odottelin heitä yli tunnin parin muun kaverin kanssa ja lopulta minulta loppui kärsivällisyys ja lähdin kotiin kun muiden matkanteossa tuntui kestävän ikuisuus. Tietenkin juuri sillä hetkellä kun odottelin bussia pysäkillä, he saapuivat, mutta en enää jaksanut jäädä sillä seuraavana päivänä oli mentävä töihin. Halusin kuitenkin hyvät yöunet, sillä olin ajatellut meneväni klo. 7 toimistolle.

Päätin, että aion saada keskeneräisen kirjanpidon harjoitustyöni loppuun tämän viikon aikana tai viimeistään ennen ensi viikon Flow Festivalia (lol, näin jälkikäteen tätä postausta luettaessa en ihan saanut hommaa pakettiin. Hemmetti mikä työmaa!) Toistaiseksi ollaan aikataulussa :) Päätin myös, että aion elää elokuun kuin viimeistä kesäpäivää, ihan joka päivä. Ottaa ilon irti hetkistä ja mennä eikä meinata. Vaasassa voi sitten ottaa vähän iisimmin.
Innostuin eilen ollessani ystäväni kanssa iltakävelyllä ja sovimme, että pidämme joku ilta ihanan kalliopiknikin. Ehkäpä tässä tulevana viikonloppunakin jo!

Itkin Malagassa kun äitini heitti minua vahingossa aurinkorasvaputelilla ja olin ollut stressaantunut mielessäni raha-asioista ja tuo osuma laukaisi itkuni hetkeksi.

Kokeilin jotain uutta, kun ostin baarissa 1,5 m korkean oluthanan, sekä pelasimme Beer Bongia varsin sekalaisella porukalla, josta tunsin itseasiassa vain puolet. Ilta oli yksi kesän hauskimmista!
Wearing
Zara top and shorts
&Other Stories sandals
Barong Butik bag

Ihanaa perjnatain jatkoa! Kuinka moni teistä aikoo piipahtaa huomenna Kallio Block Partyilla? En ole siellä koskaan käynyt ja nyt olisi kerrankin lauantaipäivä vapaata, joten ajattelin lähteä avoimin mielin liikenteeseen ja katsoa, mitä päivä tuo tullessaan. Lämpöä ja aurinkoakin pitäisi riittää, ehkäpä aloitan huomisen pulahduksella stadikalla!

Comments

Follow me on instagram