ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Yellow midi dress & quick update

Tänään on ollut hyvä päivä. Sain eilen pakattua kaikki tavarat ja tänään olen rokannut täysillä to do-listan kanssa. Mulla menee aina hetki, ennen kuin pääsen vauhtiin tällaisten tehtävien kanssa. Sitten kun on suoritusmoodi päällä, niin saatan löytää itseni yhtäkkiä putipuhtaasta asunnosta, jossa jokainen oven kahvakin on hinkattu. Tänään olen lähetellyt muutamia laskuja, päivitellyt asiakkaiden sometilejä ja järjestellyt vielä viimeisiä vaatteita. Äsken vietin pienen hengähdystauon ja kipaisin kaupasta tuoreita croissantteja, mansikoita ja kreikkalaista jogurttia. Keitin kupin kahvia ja hetken pohdin, pitäisikö pakata maidonvaahdotin myös Vaasaan mukaan? Se on toisaalta hyvin pieni esine ja tilaa se ei varmasti paljoa vie. Se on myös mulle yksi niistä arjen luksuksista, kun saa tehtyä itselleen vähän spessumman kahvin vaikka näin aamuisin. Tuleva syksy tulee olemaan todellakin työntäyteinen, joten kaikki mieluisat lisät omiin arkirutiineihin ovat tärkeitä. Aion siis sujauttaa maidonvaahdottimen laukkuuni.
Kohtapuoliin käväisen myös keskustassa PR-toimistovisiitillä, käyn katsomassa vielä muutamia syysjuttuja kaupoista ja sitten organisoin vielä kaikki ylimääräiset laatikot, joita en ota mukaani, vintille. Iltapäivästä käydään kaverini autolla heittämässä kaksi isoa laukkuani Matkahuollolle ja vien samalla yhden vaatesäkin kierrätykseen. Äiti tulee tänään myös luokseni yöksi, syödään jotain hyvää dinneriä ja jälkkäriksi mustikkapiirakkaa. Huomenna onkin sitten vielä viimeinen työpäivä ennen lähtöä. Näin se aika menee! Onneksi saan jatkaa samoissa sisällöntuotantohommissa myös Vaasasta käsin, joten uusista työkuvioista ei tarvitse sen enempää huolehtia.
Wearing
H&M dress
&Other Stories boots (here*)
Choe Faye bag
#nouwoutfit #nouwfinland #nouwinfluencer
*adlink


Pikaiset kuulumiset siis härdellin keskeltä :) Aurinkoista keskiviikon jatkoa kaikille ja kuullaan taas!

Comments

Follow me on instagram