ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

4 x everyday fake fur outfit

Paid collaboration with Ellos

How to wear fake furs?

Takkikausi alkaa olla pikkuhiljaa käynnissä, ja voi pojat Suomessa niitä tarvitseekin! Kun sääolosuhteet ovat mitä ovat, luotan mielelläni sellaisiin päällystakkeihin, joilla tarkenee säässä kuin säässä. Tekoturkistakki on yksi varma valinta, kun haluan pysyä sekä lämpimänä että tyylikkäänä. Tekoturkiksia on myös helppo käyttää sekä arkena että juhlana riippuen paljon siitä, mitä takkien kanssa yhdistelee. ​Elloksen laajasta tekoturkistakki -valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva takki aina klassisen mustasta kauniin vihreään tekoturkikseen. Hulppea valikoima on juuri rantautunut heidän verkkokauppaansa ja sain yhteistyön tiimoilta tehtäväksi koota erilaisia lookkeja tekoturkiksien ympärille. Valinnan vaikeus meinasi iskeä - takkeja oli yli toistakymmentä nimittäin!

Halusin valita tähän postaukseen sellaisia kokonaisuuksia, joita voisi käyttää ihan jokaisena arkipäivänä. Ensimmäisen lookin väri herätti heti kiinnostukseni: purppuran värinen villakangastakki karvakauluksella on tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä, mutta kuitenkin tätä päivää. Kun yhdistää takin kanssa kiiltonahkaiset housut ja printtipuseron sekä simppelit kengät, syksyn trendikkäin asu on koossa! Mikäli tuntuu, että asu on jollekin liian räväkkä, myös tavalliset suoralahkeiset farkut olisivat oiva yhdistelmä tähän lookkiin.

Bring on the coat season! No matter what kind of weather it is, the fake fur coat will keep you warm. I just love fake fur coats, because they keep you super warm yet they are so easy to style no matter the occasion. I teamed up with Ellos and I got to choose the most inspiring fake furs from their fresh coat collection. There were so many faux furs - it was pretty hard to pick up just a few, haha. But let's have a look, what I picked.

The first one caught my eye right away: purple coat with a faux fur collar is a glimpse from the 70's but still kinda modern way. I would style this dream coat with those crazy vinyl pants and print blouse. If those pants seem a bit too cray-cray for you, wide leg jeans would be a perfect item as well!

Dare to wear colours and prints!

Uskalla pukea värejä! Illat pimenevät, sää kylmenee. Värikkäillä vaatteilla sekä printeillä erottuu massasta ja yksikin värikäs vaate asukokonaisuudessa piristää kivasti. Smaragdinvihreä tekoturkistakki sopii puettavaksi ihan vain farkkujen, mutta myös suorien housujen tai maksimekkojen kanssa. Kun pukee korot tai nilkkurit jalkaan, asukokonaisuus on hienostuneempi, kun taas tennareilla, loafereilla tai matalilla nilkkureilla menee vaikka arkenakin.

Syksyn hittikuosia näkyy myös Elloksen takkivalikoimassa! Leopardikuosi muhkealla kauluksella on takuuvarma katseenkääntäjä. Kun pitää muun asun simppelinä, ei asusta tule liian tilkkutäkkimäinen. Tai sitten voi mennä all in ja pukea myös jotain muuta eläinkuosia takin kaveriksi ;)

Dare to play with the colours and prints. Ellos' faux fur collection covers all kinds of coats with the widest colour and print range. When you keep rest of the outfit quite simple, it's easy to rock with these. Or then you can go all in and dare to style the coat with other colours or prints ;)

What's your favourite look?

Ruskea tai musta pidempi tekoturkistakki on todellinen klassikko, jollaisia näkyy eniten katukuvassa. Itsekin omistan tummanruskean tekoturkiksen ja käytin sitä melkeinpä kyllästymiseen asti. Takki sopii ihan kaiken kanssa! Näin kesän jälkeen kaivan sen kuitenkin taas innolla esiin säilytyksestä ja omaa silmääni miellyttää tällä hetkellä hyvin paljon ruskean, oranssin ja sinisen yhdistelmät. Ellokselta löytyi tämä ihanan suklainen väri klassisella kauluksella. Paljon oli myös asusteita tekoturkiksella varustettuna. Juurikin tuon ensimmäisen kollaasin tapainen kaulus on helppo lisä, jos ei halua ostaa ihan kokonaista takkia. Myös neuleissa ja asusteissa on paljon pehmeitä yksiyiskohtia, jotka lämmittävät kun säät viilenevät. Tänä talvena ajattelin myös ehkäpä jotain räikeämmän väristä tekoturkista. Ehkäpä tuo purppura tai smaragdinvihreä olisi sopiva valinta? Mikä on sinun suosikkisi?

Elloksen uuteen takkivalikoimaan pääset täältä!

Brown or black faux fur coat is a true classic during winter season. I already own a brown one and I wore it sooo much last winter. Still I'm happy to start wearing it again, it just goes with everyhting! Ellos also has this beautiful brown coat, which I picked for the last one. Chocolate brown together with orange and denim, I mean that's just a stunning everyday outfit.

Perhaps I'll get another faux fur coat for this season, but this time it might buy a bit brighter one. The green one or maybe the purple one? What's your favourite?


Here is the link to the Ellos' new fake fur coat collection! Happy shopping!

Comments

Follow me on instagram