ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Basic doesn't necessarily mean boring

Pooloneule, suorat housut, jakkutakki... Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta tämän asun juju onkin materiaaleissa ja väreissä. Nykyään ostan enimmäkseen kestäviä ja klassisia vaatteita, sillä niitä voi yhdistellä mielin määrin. Simpplelit väri ja hillityt kuosit pitävät kokonaisuuden kuin kokonaisuuden kasassa. Tässäkin tapauksessa ah niin trendikäs ruutujakku tuo mielestäni tähän kokonaisuuteen piristystä, puhumattakaan terrakotan väirisistä suorista housusistani! Jakun raidat mätsäävät täysin housujen värin kanssa, joten sama värimaailma pysyy mukana alusta loppuun. 
Crazy knit lady iski jälleen kerran. Olen etsinyt kauan luonnonvalkoista, putkikauluksista villaneuletta, joka tulikin sitten vastaan Filippa K:n mallistosta. Se on täydellinen! Itselläni on se nyt koossa S, sillä tämän mallin mitoitus on himppasen reilumpi kuin Filippa K:n yläosissa yleensä. Suosittelen siis mallailemaan kokoa pienempää, mikäli itsellesi tätä myös halajat. 
WEARING
Mango blazer
Filippa K knit
Gestuz pants
Vagabond sneakers
Chloé Faye bag

Näin se uusi viikkokin on jo startattu! Olen takaisin Vaasassa ja päivä on mennyt sekä töitä tehdessä että luennoilla istuessa. Nyt haen vielä kupin kahvia, ennenkuin suuntaan päivän viimeiselle luennolle.

Kuullaan taas!

Pretty basic but colours and prints are more wild. And this knit! It's the most perfect one: a classic polo neck goes with everything. Especially with a blazer,  don't you agree?

Until next time! Now I have to hurry to a new lecture.


SHOP THE POSTComments

Follow me on instagram