ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Best of the best about Fall Fashion

Source: Pinterest

Tuntuu, että syksy on aika monen suosikkivuodenaika pukeutumisen suhteen. Etenkin kun kelit ovat vielä sen verran lämpimät, että pystyy olemaan paljain säärin. Loppujen lopuksi sitä pystyy olemaan hyvinkin pitkälle syksyyn vaatteissa, joista osaa on tullut käytettyä esimerkiksi loppukesästä. Meiltä kaikilta löytyy varmasti perus teepaitoja ja neuletakkeja sekä tennareita ja bootseja. Suorista housuista tai farkuista puhumattakaan.

Mutta mikä tai mitkä asiat ovat mielestäni parasta syyspukeutumisessa? Lue eteenpäin ja inspiroidu!

Kerrospukeutuminen

Ai että tää on hauskaa. Vedä jalkaan saappaat, midi tai maximittainen hame. Yläosaksi voi valkata vaikka rennon neuleen tai puseron. Heitä bleiseri tai pitkä takki päälle. Heitä laukku olalle, lisää vähän koruja. Voilá!

Muhkeat neuleet

RAKASTAN neuleita, etenkin laadukkaita sellaisia. Suosin neuleissani luonnollisia materiaaleja kuten villaa, kashmiria ja mohairia. Ne ovat niin lämpimiä ja ihan vain pelkällä neuleella ja takilla pärjää todella hyvin kylmälläkin säällä. Neuleet on myös helppo yhdistää lähes minkä tahansa kanssa. 

Bootsit ja sappaat

Saat asuusi asennetta kun vedät korolliset nilkkurit jalkaan. Olen nilkkureiden suurkuluttaja ja tässäkin kohtaa kiinnitän huomiota kenkien materiaaliin niitä ostaessa. Nahka kestää sekä hengittää huomattavasti paremmin kuin keinomuovi ja mikäli kengänpohjat ovat huonot, käytän ne suutarilla, joka asentaa pohjiin kumit. Läheskään kaikki kengävalmistajat (paitsi Vagabond) eivät ajattele, että me suomalaiset tarvitsemme paitsi kestäviä kenkiä, myös pohjan täytyy olla sellainen, että kengillä pystyy kävelemään lumikeleilläkin.

Värikirjo

Syksyinen väripaletti on vaan niin hieno. Murrettujen sävyjen käyttäjänä inspiroidun kovasti syksyn sävyistä ja pinnalla oleva 70-luku on aivan mieletön. & Other Stories ja Mango ovat mielestäni onnistuneet luomaan mallistoja, jotka ovat klassisia mutta niissä on myös ripaus 70-luvun trendejä.

Asusteet

Asusteilla täydennetään lookkia: hiuksiin voi sitoa pitkän silkkihuivin tai kietoa sen kaulalle. Korut koristavat kaula-aukkoa tai niitä voi koota neuleen päälle. Kontrastia saa kun käyttää esimerkiksi korilaukkua ja villableiseriä. Vain taivas on rajana ;) 

Mikä on teidän mielestä parasta syyspukeutumisessa?

Oh em gee. I just looove fall fashion. I think that most of us prefer this season as well and no wonder:  The sky is only the limit with layering. Wear dresser with boots or pick a skirt and a really nice knit or a blouse. Add a blazer or a long coat on top of it. That's it!

Knits, knits, knits

Knit season is just around the corner and it's one piece I'll wear repeatedly. With jeans and boots, with skirts, at home just for no reasoning so on. That's why I try to buy knits that are either wool, kashmiere or mohair. Fabric is more breathable and you don't have to wear layers after layers of clothes (even though it's so much fun but at some point it's not anymore). A knit and a coat is just fine.

Boots & loafers

Boots! Did I already mentioned them? And loafers! Combined with a nice pair of jeans and a blouse plus add a nice coat on top. 

The art of layering fabrics and patterns

Fall colours are definitely my cup of tea (coffee). Layering them up, perfect. Brown colours are my favourite and the other day I had on terracotta trousers, beige knit and a rusty orange checked blazer.

What do you guys think is the best thing about Fall fashion?

SHOP FALL FASHIONComments

Follow me on instagram