ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Seize the moment

hm_ootd-topshop-chloe-fashion_blogger-fall_otfit_inspiration-essiesophie-3
Hei siellä! Toivottavasti viikonloppunne sujui kuten olitte toivonneetkin. Itse otin ihan rauhallisesti ja tein kaikki tarvittavat kouluhommat pois alta, sillä ensi viikolla alkaa syksyn ensimmäiseen tenttiin luku. Vähän jännittää. Lauantaina kävin kuitenkin kävelyllä ja venyttelin sekä availin paikkoja salilla kaikessa rauhassa. Olo oli todella hyvä, kunnes eilen huomasin että ei ollutkaan. Toinen puolikas kropasta on jossain ihme jumitustilassa, joten painelin saman tien apteekkiin rohtoja hakemaan. Illalla makasin vielä lattialla ja koitin vähän tunnustella, että missä mennään. Istuminen ja pitkät päivät tekevät hallaa omalle kropalleni ja vaikka yritän urheilla vähintään kolme kertaa viikossa, on se viime viikkoina jäänyt saavuttamatta. Tässä lopputulos. Meikäläinen lattialla :D Mutta toivotaan että saan jumitukset auki ja onneksi meidän kirjastossa on myöskin säädettäviä pöytiä, joiden äärellä voi seistä. 

Aloitetaan viikko uusilla asukuvilla ja hehkutuksella tästä uskomattomasta väriloistosta, josta saadaan nauttia (toivottavasti) vielä viikon tai pari!

Hey there again! How are you? Let's start this week with a new outfit. And how gorgeous are the colours of these trees? This is my favourite fall time. Hopefully we get to enjoy these beautiful colours for a while now.

hm_ootd-topshop-chloe-fashion_blogger-fall_otfit_inspiration-essiesophie-7
hm_ootd-topshop-chloe-fashion_blogger-fall_otfit_inspiration-essiesophie-9
hm_ootd-topshop-chloe-fashion_blogger-fall_otfit_inspiration-essiesophie-5
Kadulla kävellessä tulee niskat ihan kipeiksi, sillä katselen puiden latvoihin jatkuvasti ja ihailen niiden väriloistoa. Kun aurinko paistaa, on fiilis vielä paremepi ja kiireestä huolimatta yritän mahdollisimman usein edes hetkeksi laittaa puhelimen tai läppärin sivuun sekä ihan vain olla siinä hetkessä. Omaan oravanpyörään on niin helppo unohtua ja etenkin nykyään minun mielestä on entistäkin tärkeämpää, että se puhelin ei ole koko ajan päällä tai sitä ei näplätä. Kun istun bussissa tai kävelen kadulla, haluan mieluummin ihan vain olla ja keksittyä edes hetken vain yhteen asiaan sekä tuijotella ikkunasta ilman multitaskaamista.

Niin, eli etenkin kun luonto on tällä hetkellä aivan valtavan kaunis, on minusta tärkeää ottaa siitä kaikki irti niin hyvin kuin oman arjen kautta pystyy. 

During this short time of period, when the colours are so beautiful, I think it's important to seize to moment. Be there. Put the phone down and look up or just be. Even though my days are busy, I've always appreciated the small things in my life. 

hm_ootd-topshop-chloe-fashion_blogger-fall_otfit_inspiration-essiesophie-2
hm_ootd-topshop-chloe-fashion_blogger-fall_otfit_inspiration-essiesophie-10
WEARING
H&M dress and H&M trend trench
Topshop boots
Chloe Faye bag

Pictures: Kajsa

Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon! Heittäkää kommenttia alas jos teillä on jokin asia, mitä erityisesti odotatte tältä viikolta tai ylipäänsä. Itse odotan kovasti että saan äitini tänne Vaasaan kylään ja näen myös meidän koiria pitkästä aikaa :)

Have a great new week folks! Comment below if you have something you're super exited or... I doesn't even have to be a special occasion. I can't wait to have my mom here with me this week and I also get to see our dogs :)

SHOP THE POST

adlinks


Comments

  1. Voi että miten ihanat kuvat ja asu! :) Sovitin itse asiassa tuota mekko Hennesillä viime viikolla, muttei mulla näyttänyt noin kivalta, joten liikkeeseen jäi. Sulla toimii täydellisesti!

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram