ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Small ups and downs, like life should be

otherstories_leopard_skirt-hm_trend_knit-ootdblogger-essiesophie
Heräsin aamulla vähän myöhemmin kuin oli tarkoitus. Valvoin illalla liian myöhään, jäin koukkuun Pinterestiin. Luin sieltä runoja (kyllä, runoja!) ja mietin, että mistä löytäisin itselleni oikean kirjan. Aloin etsimään Amazonista kirjoja ja lopulta minulla oli ostoskorissa neljä erilaista kirjaa aina self-helpistä runokirjoihin. Hassu juttu, ne kun tuntuvat kolahtavan kovaa tällä hetkellä. Sitten en kuitenkaan lopulta niitä tilannut. Ajattelin säästää tilauksen myöhemmälle, sillä ensi viikolla suuntaan Helsinkiin viikonlopuksi ja ajattelin käydä kurkkaamassa Ateneumin valikoimaa näiden kirjojen osalta ennenkuin tilaan. Äänikirjojakin olisi saatavilla, mutta tässä tekniikan maailmassa haluan välillä koskettaa jotain konkreettista. Kaiken ei tarvitse olla digitaalisessa muodossa.

Kun sain itseni valmiiksi aamulla, otin bussin keskustaan. Ilmeisestikin Vaasan bussikuskeilla on hyvin tarkat ohjeet siitä että miten bussi tulee pysäyttää: seisoin pysäkillä suurieleisesti käsi ojossa, kuten Helsingissä, ja bussi viiletti onnellisesti ohi. Yllättyneen ilmeen nähdessään bussi kuitenkin pysähtyi pari metriä pysäkin jälkeen. Minun olisi pitänyt kuulemma ihan vilkuttaa. Jaaha. Eli jos bussipysäkillä on yksi ainut ihminen ja bussi tulee pysäkille päin, ei ole kovin selvää jos nostan käden pystyyn sivulle hyvissä ajoin? Koska ihmisethän tavallisesti seisoskelevat pysäkillä kädet ojossa, tiedättekö, ihan vaan venytelläkseen ja jumpatakseen.


Kun pääsin keskustaan, totesin että kaikki bussit joilla minun piti päästä kampukselle, ovat juuri menneet ja seuraava menisi vasta reilu vartin päästä. Päätin mennä läheiseen kahvilaan aloittelemaan päivän hommia. Tsekkailin meilejä ja postasin muutamat asiakkaan postaukset. Aurinko paistoi vinosti sisään kahvilaan ja lempeä musiikki soi taustalla. Tästä tulikin ihan kiva aamu kun lopetin stressaamisen ja suorittamisen.

Long time no see! I've been so busy with school and work, that I just had to focus on them in a first place. I had an exam last Friday and after that I've just been bing watching Netflix and HBO series at home. Yesterday I went to the gym for the first time since I hurt my back couple of weeks ago. It felt good and my back is almost healed now. 

otherstories_leopard_skirt-hm_trend_knit-ootdblogger-essiesophie
otherstories_leopard_skirt-hm_trend_knit-ootdblogger-essiesophie
Viime viikot ovat olleet intensiivisiä ja kuten viime postauksessa sanoinkin, syksyn ensimmäinen tentti oli myös viime perjantaina. Eikä se ollut mikään helppo nakki vaan laaja kokonaisuus, jossa täytyi osata liki saman verran asiaa kuin pääsykokeissa. Lisäksi selän kanssa on ollut toisinaan vaivalloista, en ole juurikaan luennoilla voinut istua. Onneksi professorit ovat olleet ymmärtäväisiä ja akateeminen vapaus on tässä asiassa hyvä juttu, sillä olen voinut opiskella asioita ihan omaan tahtiin. Välillä tosin oma kärsivällisyys on ollut koetuksella turhautumisen keskellä. Ensimmäistä kertaa kaipailin ystäviäni myös. En ole nähnyt heitä juurikaan pariin kuukauteen, mutta onneksi ensi viikolla pääsen ystävieni luokse ja samalle viikolle olisi myöskin suunnitteilla visiitti Tampereelle.

So, it's been a lot of ups and downs lately. All in all things are well! I think it has something to do with my personality as well. When you work hard and want to make everything right, it might be a bit too much sometimes. Then I get frustrated and tired and that's when it feels like the whole world is going to collapse. But I noticed, that when I stop stressing, things get a lot easier. The key is to let go a bit. 

That's why today, when I realised that I won't be able to get in time to the Uni, I walked to the nearest café and started working from there. Last Friday, after exam, I walked while listening to music and bought me a magazine. I allowed myself to have a moment without stressing for nothing. Everything is all right, I kept telling myself. And they are! I just needed a reminder.

otherstories_leopard_skirt-hm_trend_knit-ootdblogger-essiesophie

otherstories_leopard_skirt-hm_trend_knit-ootdblogger-essiesophie
WEARING
H&M trend knit
&Other Stories skirt
Topshop boots
Lindex earrings
Lucy Williams x Missoma London necklace 

Nyt naputtelen tätä postausta koulun kirjastossa. Olen hoitanut muutamia meilejä ja seuraavaksi alan lueskelemaan tieteellisiä artikkeleita ryhmätyötä varten. Iltapäivästä iskäni tulee hakemaan minua ja käydään ruokakaupassa vähän kauempana keskustassa. Voin santsata taas jääkaapin sekä pakkasen täyteen ruokaa. Illalla mennään ystäväni kanssa (joka on tullut tänne tekemään gradua pariksi päiväksi) katsomaan A Star is Born -elokuva, jota kaikki ovat hehkuttaneet. Nenäliinoille on myös kuulemma käyttöä kyseistä leffaa katsoessa.

Kyllä tästä ihan kiva viikko tulee. Välillä on jotenkin kivikkoista kun tunteet menevät nollasta sataan ja pakkasen puolelta ilmiliekkeihin. Mutta sitten itketään jos itkettää ja nauretaan niin että pissat tulee housuun.

Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon!

Have a great new week! We can do it. 


SHOP THE POSTComments

 1. I enjoy what you guys are up too. This sort of
  clever work and coverage! Keep up the great works guys
  I've included you guys to blogroll.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Although, this is a one woman show but truly appreciate that you like my content and writing.

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram