ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Sunday well spent

essiesophie_visit_vaasa-5
essiesophie_visit_vaasa-1
essiesophie_visit_vaasa-3
essiesophie_visit_vaasa-2
Viime sunnuntaina pääsin vihdoin ja viimein viettämään aurinkoista sunnuntaita Björköbyhyn, noin tunnin ajomatkan päässä Vaasasta olevalle alueelle. Keli oli kohdillaan, maisemat olivat kohdillaan ja ai että, mieli lepäsi! Tosin poluilla oli muutama muukin sunnuntai-kävelijä ja puhumattakaan makkaranpaistopisteestä. Ei oltu ihan ainoat, jotka olivat keksineet, että vietetään sunnuntaita näissä maisemissa. Lämmitettiin meidän grillimakkarat siellä ja istahdettiin vähän sivummalle nauttimaan eväistä. Koirat olivat onnesta soikeina kun pääsivät pitkälle lenkille ja nuuhkivat makkaran hajuista ilmaa tohkeissaan.

Tänään kun kävelin keskustassa, huomasin että osassa puista on lähes kaikki lehdet tippuneet. Taisi olla tämä viime sunnuntai viimeisiä päiviä, kun päästiin kunnolla nauttimaan kauniista ruska-ajasta.

Miten teidän viikonloppu sujui?

Last Sunday, me and my mom (and our dogs) we spent several hours outside in the woods enjoying this magical Autumn. 

How was your weekend?

Comments

Follow me on instagram