ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

This weekend I...

hm_trend_chloe_faye_drmartens_fashionblogger_essiesophie-4
Rentoa sunnuntaita kaikille! Täällä ollaan vietetty (taas kerran) hyvin rauhallista ja leppoisaa viikonloppua ihan omassa rauhassa pääosin.

Viikonloppuna on kuitenkin tullut muun muassa...

... Käytyä aamupalalla uuden tuttavuuden kanssa. Otin alkusyksystä rohkeasti yhteyttä Instagramin kautta muutamiin Vaasassa asuviin tyttöihin ja olen onnistunut tapaamaan heidät kaikki! Toisia olen nähnyt enemmän ja toisia vasta pari kertaa, mutta huikeaa huomata miten avoimesti ihmiset haluavat tutustua uusiin ihmisiin kun vain rohkeasti laittaa viestiä. Kavereita ei voi olla koskaan liikaa.

... Tehtyä pikasiivous puoli tuntia ennen vieraita. Isä ja hänen vaimonsa tulivat luokseni kahvittelemaan ja koti oli päässyt vähän retuperälle. Äkkiä pesuainetta kouraan ja pyyhkimään. Ehdin jopa imuroidakin asunnon päällisin puolin ennen vieraiden saapumista. Eräästä neuleestani lähtee ihan tuhottomasti mustaa nukkaa, joka tarttui siihen takkini vuoresta ja tuo neule pitäisi käydä kashmiere-kamman kanssa läpi muutenkin.

... Nukuttua kahden tunnin päikkärit puolen tunnin sijaan. Hups! Käykö teille koskaan näin? :D

Hey there and great Sunday for everyone! I've spent pretty quiet weekend, but I still managed to meet a new girl I contact via Instagram. We took some photos as well. Always nice to get to know new people!

... I've also done a quick cleaning around the apartment before my father came to have a coffee. It's been super busy week (again, surprise!) and my home always just explodes.

... Managed to bing watch the Younger episodes, which everybody's been talking about. 

hm_trend_chloe_faye_drmartens_fashionblogger_essiesophie-2
hm_trend_chloe_faye_drmartens_fashionblogger_essiesophie-7
... Katsoin pitkästä aikaa televisiota ja edelleen olen sitä mieltä, ettei sieltä tule yhtään mitään järkevää ja jos tulee, mainoksia on enemmän kuin itse ruutuaikaa.

... Kävin salilla ja venyttelin huolella. Fiilis tämän jälkeen oli ihanan freesi!

... AirBnb-majoituksemme tammikuulta peruttiin, joten vietin melkeinpä koko lauantai-illan etsien minulle ja ystävilleni sopivaa majoitusta.

... Ostin pitkästä aikaa Arnoldsista donitseja. Ai vitsit ne on hyviä!

... Sain viestin ystävältäni, että naapuriini avautuu uusi Fazerin kahvila Helsingissä. Tämä oli päivän paras uutinen! Totesin myös, että en aio muuttaa pois Töölöstä ollenkaan, on se vain niiiiiin kivaa aluetta asua ja kaikki palvelut on kivenheiton päässä.

As I mentioned, I'm going to Paris in January and we made a reservation via Airbnb, which got cancelled. I spent the whole Saturday evening looking for a new place for us and chatting with my friends. We managed to find a new one yay!

hm_trend_chloe_faye_drmartens_fashionblogger_essiesophie-6
hm_trend_chloe_faye_drmartens_fashionblogger_essiesophie-3
hm_trend_chloe_faye_drmartens_fashionblogger_essiesophie-5
hm_trend_chloe_faye_drmartens_fashionblogger_essiesophie-1
WEARING

H&M trend coat
& Other Stories knit
Monki jeans
Dr. Martens boots
Samsoe & Samsoe scarf
Chloe Faye bag

... Iltaisin sytytin myös kynttilöitä ja sorruin juomaan glögiä peittoon kietouutneena, vaikka kauhistelin sen saapumista kauppoihin pari viikkoa sitten. En juo teetä lainkaan, joten jos ei kahvia viitsi enää juoda niin glögi on ollut ihan kelpo vaihtoehto. Oletteko te vielä korkanneet glögikautta?

How was your weekend?

Comments

Follow me on instagram