ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Weekly update: week 40

Lately
Aurinkoista lauantaita kaikille! Miten teidän viikko on sujunut? Omani on ollut jälleen kerran varsin työntäyteinen ja en aluksi ajatellut että tänään postaisin, mutta koska yritän ehkä jollain tapaa vältellä kouluhommia (:D), ajattelin jakaa teille muutamia puhelinräpsyjä kuluneelta viikolta. PS. Muistakaa käydä osallistumassa Makeup Revolutionin arvontaan, joka päättyy huomenna!

Varasin itselleni alkuviikosta varsin impulsiivisesti kampaajan perjantaille ja oli todella virkistävää istuskella kampaajan tuolissa ja jutella niitä näitä sekä lueskella lehtiä. Viime kampaajakäynnistä olikin ehtinyt vierähää useampi kuukausi, joten oli jo aikakin freesata hiuksia. Mitään radikaalia ei niihin kuitenkaan tehty, ainoastaan kirkastettiin väriä ja tasattiin latvoja.

Hello everyone! I decided to share couple of photos I've taken throughout this week. Nothing special, but the normal life and I know you want to know what I'm up on a daily basis. So let's start with a photo from the hairdresser: last time I got my hair fixed was in March, so it was time to sit down and just spend a couple hours there. I'm really happy with the result, even though it wasn't anything major.

Lately
Tälläkin viikolla tuli vietettyä pitkää päivää yliopistolla ja aika usein kun sieltä kävelen pois, niin aurinko on laskemassa ja en tiedä olenko tätä aiemmin maininnut, mutta Vaasassa on vaan niin kauniita auringonlaskuja! Alkuviikosta tuli taas kämmäiltyä kun kävelin kiireessä väärään luentosaliin, jossa oli ilmeisesti joki fuksiluento. Seurasin vain edelläkävelevää oppilasta, joka käveli samaan suuntaan kuin itse olin menossa ja yllättäen oman luentosalini ovi olikin jo kiinni jakävelin tuon pojan perässä seuraavaan luokkaan. En siis oikeastaan tunne ketään oppilaista, jotka käyvät samoilla kursseilla kanssani joten en yhtään ajatellut, että edellä kävelevä oppilas ei edes ollut minut kurssillani. Hetken yritin käydä luokassa istuvia kasvoja läpi ennenkuin peruutin pois luokasta ja huomasin, että olin juossut väärään. Laitoin sen maanantain piikkiin :D

The most beautiful sunset here in Vaasa. I've spent such a long days at the campus and usually, when I'm going back home, it looks like this.

Lately
Sain pari viikkoa sitten L'Occitanelta lahjaksi suihkeen, jota on tarkoitus suihkuttaa lakanoihin ennen nukkumaanmenoa. Aromaterapeuttisen tuoksun on tarkoitus helpottaa nukkumista ja olenkin tykästynyt tähän oikein paljon! Ihan joka päivä en sitä suihkuttele, mutta pari kertaa viikossa riittää ja  lakanoissa on ihanan rentouttava laventelin tuoksu. Oletteko te koskaan törmänneet vastaavanlaisiin lakanatuoksuihin?

I've been spraying this L'Occitane's relaxing pillow mist (giftedcouple of times a week before going to bed and it's been such a relaxing ritual. And the smell of my sheets is so good, but not too strong. Have you tried this kind of relaxing pillow mist?

Lately
Päivän office ja kuppi cappuccinoa. Yritän tehdä toisinaan hommia muuallakin kuin kotona, jotta koti olisi sellainen paikka missä voin vain rentoutua. Valitettavan usein sitä tulee kuitenkin vietettyä kotona päivät pitkät. Jossain vaiheessa olisi ihan mieletöntä saada vaikkapa muutaman muun bloggarin kanssa toimisto, jossa voisi myöskin kuvata tarvittaessa. Tietenkin nyt kun olen yliopistossa ja päivätöissä, ei toimistohaave ole kovinkaan ajankohtainen. Jollain tapaa voisi kuitenkin olla etenkin Suomen sääolosuhteet huomioonottaen hyvä, että olisi jokin inspiroiva sisätila, jossa kuvata ja tehdä yhdessä hommia joskus tulevaisuudessa.

Office of the day and a cup of cappuccino. Sometimes I grab my laptop and sit somewhere else than home, which is quite refreshing. This time I was in Sweet Vaasa.

Lately
Lounastreffit eilisen kampaajan jälkeen Cafe Raawkassa, jossa on muuten aivan superhyviä lounassalaatteja! Kuten kuvasta näkyy ;) Viime aikoina on myöskin tullut tutustuttua uusiin ihmisiin täällä, mikä on todella kivaa vaihtelua sille, ettei tarvitse hengailla aivan omissa oloissa joka päivä.


Yesterday's lunch date after the hairdresser. Cafe Raawka has the best salads in town. I've also get know a couple of new girls in here and it's been so nice to have company and someone to chat with.

Comments

  1. Tämä oli tosi kiva postaus. Harvoin tulee kommentoitua mutta koska kysyit :) Viikkoni ei ollut mitä parhain ja siitä olenkin juuri blogissani kirjoitellut. Välillä näin. Mukavaa viikonloppua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa! Mahtavaa että jaksoit tällä kertaa kuitenkin kommentoida :) Voi ei tsemppiä sinne! Elämä on ylä- ja alamäkiä. Kaikesta selvitään <3 Kiitos samoin!

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram