ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Instagram recap and few tips

IMG_9980
Instagram - edelleen yksi suosikkisovelluksistani, jonne päivittelen lähes päivittäin asioita! Tältä näyttää meno siellä juuri nyt, mikäli miellyttää silmää niin pistäkääpä seurantaan @essiesophie.

Lisäksi muutamia vinkkejä teille kaikille instaharrastajille, joita olen viime aikoina testaillut ja todennut että toimii. Liian vakavasti ei kannata tätä hommaa ottaa, postaan edelleen aika fiilispohjalta ja pyrin toisinaan sekoittamaan joukkoon ajatuksianikin pidempien tekstien muodossa. Monet myös miettivät päänsä puhki, miten he pystyisivät "voittamaan" Instagramin uudistuneen algoritmin, mutta itse olen sillä kannalla, että kun postaa aidosti omannäköistä sisältöä sekä antaa mukaan vähän omaa persoonaa - kyllä se siitä! Turha stressata liikaa. Kovasti haluaisin aloittaa myös videoiden tekemisen, mutta sitä harjoittelen vielä. Tuntuu nimittäin sen verran oudolta hommalta ja vierastan älyttömän paljon omaa ääntäni, mutta ensiaskeleet on otettu ja suunnittelen parin ihanan leidin kanssa pientä yllätystä teille. Pysykää kuulolla :)

Planoly
Sovellus, jonka avulla voi suunnitella feediä ja kirjoittaa postaukset valmiiksi sekä tehdä valmiita hashtag-luetteloita. En käytä tätä ehkä ihan joka kerta, mutta etenkin työn merkeissä tämä on kätevää, sillä se toimii myös deskarissa. Voit siis ladata kuvia koneelta ja luonnostella postaukset valmiiksi.

Story luxe
Sovellus, jonka avulla voit luoda tarinoita hauskoilla kehyksillä. Käytän useammin Unfoldia, sillä siihen voi lisätä myös eri fontteja, mutta Story Luxesta löytyy erilaisia filmikehyksiä.

Photoshop Lightroom for iPhone 
Aiemmin muokkasin kuvani kokonaan VSCOn kautta, mutta näin myöhäisheränneenä olen alkanut käyttämään lightroomia myös puhelimessa, silloin tulee ehdottomasti tarkinta jälkeä. Etsyn kautta voi ostaa muutamalla eurolla presettejä, jotka ovat hyvin samanlaisia kuin VSCO:lla tai sitten perusmuokkausten jälkeen saatan lisätä vielä vähän filtteriä kuviin VSCO:lla.

Hashtag-oikotie kirjainten taakse
Tällä tarkoitan sitä, että luot esimerkiksi kirjainyhdistelmän ååå taakse häsäririmpsun, joka tulee joka kerta kun kirjoitat puhelimellasi ååå. Säästää aikaa ja vaivaa postauksia tehdessä kun ei tarvitse jokaista häsäriä kirjoittaa erikseen. Hashtagit kannattaa valita niin, ettei siellä ole pelkästään supersuosittuja tageja vaan sopiva sekoitus vähemmän käytettyjä ja suositumpia tageja.

Mikäli haluat kasvattaa seuraajiasi...
Valitse jokin hashtag (esimerkiksi viimeksi postaamastasi kuvasta), joka sopii profiiliisi ja käy katsomassa mitä kuvia sen kyseisen hashtagin alle on postattu. Sitten eikun vain tykkäilemään ja jätä myös kommentteja. Saatat saada niiden kautta pienellä vaivalla lisää seuraajia kun/jos he käyvät katsomassa profiiliasi. Kannattaa tykätä useampien hashtagien alla olevista kuvista, jotka eivät ole liian isojen tilien postaamia kuvia. Muuten tykkäyksesi saattaa jäädä muiden jalkoihin.

Vien jokaikisen postaamani kuvan Pinterestiin sopiviin kansioihin. Pinterest toimii samalla tavalla kuin Google, eli ihmiset hakevat sieltä tietynlaista sisältöä. Kannattaa otsikoida omat sisältönsä hyvin ja kirjoittaa myös mahdollisimman relevantti kuvateksti, jolloin kuva löydetään helpommin. Kun kuvassa on linkki, on Pinterestin käyttäjien helppo käydä katsomassa, mistä kuva on ja saatat saada myös uuden seuraajan.

Tee yhteistyötä muiden kanssa. Jakakaa vaikkapa toistenne kuvat feedissä, jolloin se on molemmille win-win ja seuraajat löytävät myös uutta seurattavaa.

Hello! How are you? Today I'm here to show you what's happening on my Instagram. If you like it, feel free to follow it as well @essiesophie.

I've also found a couple of new apps especially for Instagram. Go check out Planoly, an app where you can plan and create the posts ready. I've also used Story Luxe for creating Insta Stories. It's not as handy as Unfold, but there's couple of nice frames to use. I also switched editing my photos from VSCO to Lightroom CC and bought couple of presets from Etsy. Handy!

Comments

Follow me on instagram