ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Vaasa, Finland

All the boys that broke my heart: the first one

outfit_blogger-mango_blouse-autumn fashion inspo- relationships-4
Jokainen meistä on kohdannut sydänsuruja. Aivan jokainen. Joskus sydänsurut saattavat liittyä ystävyyteen, joskus rakkauteen. Mitä tulee ihmissuhteisiin, olen niissä ollut vuosien saatossa melko sinisilmäinen. Heittäytynyt monta kertaa koko sydämestäni mukaan, yrittänyt tehdä toiselle helpoksi olla kanssani. Ajatellut, että ihan sama jos takkiin tulee, haluan silti antaa mahdollisuuden tälle henkilölle. Valitettavan monta kertaa olen ollut se osapuoli, joka on ollut valmis hakemaan vaikka kuun taivaalta jos toinen on niin tahtonut. Jossain määrin yritin saada kaikista tapailemistani miehistä poikaystäviäni. Tekohengitin deittalun alkutaipalettamme, vaikka selkeästi toisella osapuolella ei ollut mitään kiinnostusta. Takkiinhan siinä tulee. Ja kovaa. Ja monta kertaa. Hölmö minä.

Mutta, jokaisesta kerrasta oppii jotain. Ihmissuhteet ovat siitä monimutkaisia, sillä niissä on aina kaksi puolta. Kumpikin osapuoli näkee ja lukee tilannetta eri näkökulmista. Jotkut seurustelevat kuukauden viestittelyn jälkeen, toiset puolen vuoden deittalun jälkeen. Jotkut eivät halua määritellä parisuhdettaan lainkaan. Toisia ahdistaa ajatus parisuhteesta ja he haluavat elää elämäänsä ikisinkkuina kohtaamatta lainkaan vastuuta ihmissuhteista. Me olemme kaikki erilaisia ja siksi jokainen meistä reagoi eri tavalla eri tilanteissa. Mitä tulee deittailuun, olen mielestäni kokenut varsin monipuolisen kattauksen deittailun maailmasta. Kaikenlaisia tyyppejä on tullut vastaan. Osa kokemuksista on ollut mielettömän mukavia, osaa ei ole kuin voinut vain ihmetellä. Osa on ensiksi itkettänyt ja lopuksi naurattanut. Voidaan varmasti kaikki todeta tavalla tai toisella, että sen oikean löytäminen on aika lailla verrattavissa neulan etsintään heinäsuovasta. Täytyy pussata monta sammakkoa, ennenkuin yhdestä kuoriutuu se prinssi, joka ei välttämättä ole siltikään se oikea. Uhkapeliähän tämä on. Jonkun mielestä olen saattanut olla crazy ass bitch eli ihan liikaa. Juttelin Tinderissä erään miehen kanssa siitä, että hän on joskus dumpannut deittinsä ihan vain sen takia, koska tämän naisen ominaishaju ei miellyttänyt miestä. Minkäs sille omalle biologialleen voi.

Ah, relationships and dating. I haven't written about them for a while. I've been living a neutral and solid kind of life for the past moths, so I got nothing to say about my current relationship. There isn't any.

outfit_blogger-mango_blouse-autumn fashion inspo- relationships
Sydämeni särkyi ensimmäistä kertaa kunnolla ollessani parikymppinen. Olimme käyneet treffeillä ja viestitelleet monta kuukautta. Tutustuimme alunperin yhteisen kaverin kautta. Hän oli pitkä kuin mikä ja mikä parasta, sitäkin kivempi ja kohtelias. Se hyvä tyyppi. Kävimme ystäväni kanssa paljon ulkona ja meillä oli tietty kantispaikka, jossa vietimme aikaa. Siellä oli myös koko muu Helsinki. Hänkin. Aina kun tapasimme, meillä oli ihan hurjan hauskaa ja synkkasi selkeästi.

Tätä jatkui muistaakseni noin puolisen vuotta. Eräs kerta kun olimme ulkona ja törmäsin baarissa häneen, hän vaikutti jotenkin välttelevältä. Sivuhuomiona siis, että tässä ei ollut mitään draamaa eikä minkäänlaista kädenvääntöä. Hän oli vain todella outo. Ihmettelin tätä ja yritin selvittää, että miksi hän välttelee minua. Onko kaikki hyvin? En saanut mitään vastausta.

But I decided to start sharing my past experiences. I'm sure there are plenty of you, who can relate to my experiences. Some of them might've happened years ago, some of them might've happened yesterday. Just a side note though, these are my point of views. All in all, relationships and dating in general are hard to understand and hard to figure out. Why? Because there is two (or more) people involved in each case. The other one might be utterly in love, but the other one feels just meh for no reason. I talked to a guy on Tinder and he wrote, that he had dumped a girl just because she didn't smell good. It's called biology. There might be reason, why you don't like a person, or then there is a reason. Who knows? That's why we all have good memories about dating and then there's the WTF section, because you two just didn't match. At all.

outfit_blogger-mango_blouse-autumn fashion inspo- relationships-2
Jossain vaiheessa iltaa olin yksin tiskillä ostamassa juotavaa ja käännyin. Näin hänet uudelleen. Hän käveli käsi kädessä toisen tytön kanssa. He kävelivät edestäni, tyttö edellä ja hän perässä. Kun hän tuli kohdalleni, hän katsoi minuun ja (wait for it) näytti minulle kieltä. Kieltä. Tiedättekö, samalla tavoin kuin viisivuotias näyttää kieltä niin että räkä lentää. Leukani loksahti ja siinä samassa myös jotain niksahti sydämestäni. Halusin vajota maanrakoon, mutta minun oli pidettävä pakka koossa. En halunnut olla se tyttö, joka itkee baarissa.

Itkin hetken kuluttua kuin viimeistä päivää tien toisella puolella ystäväni lohduttaessa minua. Niin paljon parempi vaihtoehto kuin itkeä baarissa. Hetken päästä tämä kääntyi siihen, että kehuttiin toisiamme kilpaa siitä, miten olemme kumpikin maailman parhaita ystäviä ja ansaitsemme maailman parhaimmat miehet. Mitään tuollaisia pikkupoikia huolita. (Niinhän me luultiin :D)

Siitä se kaikki siis alkoi. En ole nähnyt häntä tämän jälkeen. Kaukaa kyllä, ja se riittää. Kuka näyttää kieltä tuollaisessa tilanteessa? Varmastikin sellainen henkilö, joka ei keksinyt mitään muuta tapaa hoitaa tilanne, kuten esimerkiksi puhumalla, että hän on tavannut jonkun toisen. Mutta hei, ihmisiähän me kaikki ollaan. Toivottavasti hän ei ole dumpannut ketään muuta samalla tavalla.

I had my first proper heart break when I was around 20 years old. He was super tall and handsome (they all are), but this one was the really good guy as well. We had a common friend, who introduced us for each other. We went on a date and spent some time as well. It was fun and clueless. He was so nice! Every time I pumped into him, we had a blast.

But then, I met him when we were on a club with my friend. All the sudden he was acting in a different way. Barely said hi to me. What's wrong? I asked. I didn't get any response. Later in the evening, as I was buying drinks for me and my friend, I saw him coming towards me. Holding hands with a new girl. They walked in front of me and guess what the guy did? He looked me in the eye and wait for it... showed me his tongue. Tongue. Like a five year old. 

I was amazed. No wait, in shock. Not by the fact that he had a new girl, but the fact how he handled the situation. Who. Does. That? I wanted to leave the bar, since I didn't want to be the girl who cries at a bar. Well, I was the girl who cries across the bar. Luckily my friend supported me and after a while, we were supporting and telling each other, how good friends we are and we don't deserve guys like him. Little did we know about the other frogs we're about to met.

After all, I survived. I've never met him since. Only from a distance. Hopefully he hasn't dumped anyone in the same way.

outfit_blogger-mango_blouse-autumn fashion inspo- relationships-3
Vai onko?

Mikä on oudoin tapa, miten teidät on jätetty?

Or has he?

What is the weirdest way someone has dumped you?

Comments

 1. hyvä postaus! harvoin jaksaa lukea mitään ihmissuhdeliibalaabaa tyypiltä, jota ei tunne, mut sä vaikutat symppikseltä.

  ReplyDelete
 2. Hei vitsi, lisää näitä postauksia! Ja apua, kenelle siis oikeasti muka tulee mieleen näyttää kieltä tollasessa tilanteessa?! Ei voi muuta sanoa kuin että ihmisen mieli on kummallinen hahah :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh yes, on tulossa! ;) NO ÄLÄPÄ! Mietin silloin että tapahtuiko tämä oikeasti mulle :D Miten joku voi noin yhtäkkiä kääntää kelkan ja ilmoittaa sen vielä tolla tavalla?

   Delete
 3. Sä et tiedäkään, kuinka ihanaa oli lukea tätä postausta. Ei sillä, että toivoisin kenellekään samaa, mutta helvetti, kun pystyn samaistumaan niin tohon tekstiin! Kun on luonteeltaan "sinisilmäinen", kiltti, empaattinen ja haluaa auttaa ihmisiä, sitä herkästi antaa itsestään ihan liikaa ihmisille, jotka eivät sitä ansaitse. Sitä saattaa myös liiankin herkästi kiintyä ihmisiin, saadessaan vastakaikua. Nuokin asiat on ihan hyvä tiedostaa, koska sen jälkeen yleensä omia käyttäytymismalleja voi analysoimisen kautta hallita ja kouluttaa, vaikka se onkin tosi pitkä taival. :)

  Minut on jätetty mm. tekstiviestillä. Jättämisen syitä mm. se, etten ollut tarpeeksi kaunis esiteltäväksi (ihan kuin olisin joku hemmetin esine) ja toisella kerralla syy oli se, etten kuulemma ollut tarpeeksi korkeasti koulutettu,kuten hän ja hänen ystävänsä. :D Onneksi sitä tajuaa nykyään, että nuo kommentit kertoivat heidän pikkumaisuudestaan, eikä minusta.

  Nyt, elämäni ensimmäistä kertaa, nautin siitä, että olen yksin, enkä koe elämästäni puuttuvan mitään. Ei tindereitä,saati muita deittijuttuja, joten sitä välttää todennäköisimmin ne luodit. ;)

  Lähetän paljon virtuaalihaleja sinnepäin! Sä oot upea, sekä niin symppiksen oloinen. Todellakin ansaitset parempaa. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Camilla <3 Kiitos! Kaikenlaista on tullut koettua, tosi ikävää että sua kohtaan on myös toimittu väärin. Etenkin toi esineellistäminen on ihan ufoa :D Onneksi niistä oppii ja just niinkuin kirjoitit, se kertoo vaan siitä toisesta.

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram