ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Vaasa, Finland

Back to reality

hm_trend-camel_coat-brown_trousers-chloe_faye-bag-essiesophie-1
Vaasassa ollaan taas! Olen ollut jotenkin ihan päivistä sekaisin ja edelleen elän ihan tiistaissa, vaikka nythän on jo torstai. Helpottavaa on kuitenkin katsoa kalenteria ja todeta, ettei tänä vuonna mulla ole enää lainkaan luentoja. Voin hyvillä mielin viettää aikaa kotona tentteihin lukien. Ensi viikolla onkin sitten vähän enemmän hommaa kun käyn parissa uusinnassa ja yhdessä uudessa tentissäkin. Vähän ahdistaa tämä tenttipaljous, mutta onneksi tässä on vielä monta päivää ensimmäiseen tenttiin.

Good afternoon! I'm back in Vaasa, started this morning with pretty slowly. I think I'm still in a some kind of Holiday mode, since we walked around 15 km everyday and to be honest, that's exhausting. I needed a day to recover from the trip haha.

hm_trend-camel_coat-brown_trousers-chloe_faye-bag-essiesophie-4
hm_trend-camel_coat-brown_trousers-chloe_faye-bag-essiesophie-6
Tänä aamuna suunnittelin herääväni ajoissa ja aloittavani työt sekä kouluhommat ennenkuin aamu sarastaa. Toisin kävi. Miten voikaan olla niin vaikeaa nousta ylös? Eilenkin, tentin jälkeen päästyäni kotiin, nukuin ja torkuin koko illan. Lopuksi vaihdoin yökkärin päälle, söin vähän iltapalaa ja jatkoin nukkumista.

Pakko saada nyt hommat rullaamaan, muuten koko ensi viikko menee ihan reisille. Ajattelin.

Tässä kohtaa on muuten hyvä puhua itsekriittisyydestä. Siitä miten jokainen meistä asettaa itselleen tavoitteita ja rajoja. Useimmiten olemme myös itsemme pahin vihollinen. Kun painaa melkeinpä vuoden kurssit vain muutaman kuukauden sisään, sekä tekee siinä samassa töitä, huomaan että omat rajani ovat nousseet. Olen tehnyt kellon ympäri töitä ja jos olen edes yhden illan vapaalla, enkä käytä sitä koulutehtäviin, koen huonoa omatuntoa. Takaraivossa on jatkuvasti lista, joka muistuttaa tekemättömistä töistä. Oma raja hämärtyy ja on vaikea ymmärtää sitä, että on oikeasti ihan okei olla vaikka kaksikin päivää tekemättä mitään. Koska keho ja mieli tarvitsevat lepoa.

Eilen siis, oli ihan okei että nukuin koko illan. Koska ihan oikeasti tarvitsin sitä. Stressi ei purkaudu yhdessä hetkessä ja on ihan okei myöntää, ettei minua ihan hirveästi enää koulu motivoi. Ei suoraan sanottuna kiinnostaisi pätkääkään, mutta en voi tätä keskenkään jättää. Se minkä taakse jättää, edestään löytää. Ennemmin tai myöhemmin joutuisin nämä kurssit tenttimään. Helpompaa se on nyt kun kaikki tieto on jokseenkin tuoreessa muistissa ja pystyn lukemaan niitä tentin osa-alueita paremmin, jotka jäivät viime kerralla vähemmälle. Ja minähän en ole luovuttaja. Kun jotain päätän, sen teen.

Here's an outfit that you girls liked a lot on my Instagram! This is my go-to outfit when I want to wear something comfy and warm, like always. It was raining a bit so I tucked my hair inside this lovely turtleneck from H&M Trend. You should check out their range of clothes if you are buying from H&M.

hm_trend-camel_coat-brown_trousers-chloe_faye-bag-essiesophie-3
WEARING
H&M Trend coat, turtleneck and pants
Vagabond sneakers
Chloé Faye bag

Pictures: Camilla Czakan

Joten, ei auta kuin purra hammasta ja aleta hommiin. Yrittää myöskin olla luomatta liikaa paineita itselleen. Tässä on onneksi vielä koko päivä aikaa ja vaikka opiskelisin seuraavat kuusi tuntia, minulla jäisi vielä ilta vapaaksi. Mitään hätää ei siis ole.

Isot tsempit teille kaikille myös sinne ruudun toiselle puolelle!

SHOP THE POST

adlinks
Comments

Follow me on instagram