ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Helsinki, Finland

Me-time

hm_beige_coat-mango_trousers-otherstories_bag-fashion_blog-essiesophie
Hei pitkästä aikaa! Täällä makoillaan sohvan pohjalla Helsingissä. Joulu on nyt ohitse, tenttirumba on ohitse ja kaikki tavarat sekä minä ollaan turvallisesti saavuttu Helsinkiin. Olen ehtinyt olla täällä jo muutaman päivän, tehnyt töitä ja tavannut muutamia ystäviä. Eilen olin ihan itekseni koko päivän, sillä huomasin miten isosti stressi purkautui ja olo oli kuin rekan alle jääneenä. Jaksoin tuskin käydä kaupassa, joka paikkaa kolotti, ajatukset eivät kulkeneet. Kun sain työt tehtyä, nukuin ainakin parin tunnin päikkärit. Edelleen on vähän hutera olo ja koko kroppaa kolottaa, mutta eiköhän se tästä.

IMG_1286
C36D0D00-EF18-4F0B-B1F5-8CE2FC0EEA5F
Mitä tulee kuvaamiseen ja kirjoittamiseen, en ole yhtään jaksanut. Toivottavasti ymmärrätte. Pidän luultavasti vähän hitaampaa postaustahtia, kunnes saan palauduttua kaikesta. Se voi olla ohitse parin päivän tai parin viikon päästä. Eilen oli kirjaimellisesti ensimmäinen päivä viikkoihin, kun en tehnyt yhtään mitään. Joulunakin osa päivistä meni suorittamisen puolelle vaatteita pakatessa sekä siivotessa. Ei mikään ihme, että kroppa sanoo seis - ja silloin sitä pitää kuunnella.

IMG_1240
Joten, tässä kohtaa toivottelen hyvät uudet vuodet kaikille! Ihan varmuuden vuoksi :) Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukavaa sekä rentouttavaa olla. Nähdään ensi vuonna!

P.S. Jos missasitte edellisen deittailuaiheisen postaukseni, lukekaa se täältä.

Hi there! I'm just here to say, that I've been quite tired lately and I need to take it a bit easy. I will be posting, but probably less than usual. Hope you understand. 

Happy New Year! See you next year.

Comments

Follow me on instagram