ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Helsinki, Finland

Blue wool coat outfit

Other stories, scandinavian fashion, essiesophie, fashion blog
Arkista ja lämmintä asua viikonlopulta kehiin! Tein pienen täsmäiskun &Other Storiesiin ja sieltä lähti mukaan villakankainen takki, jota olen käynyt hypistelemässä sekä mallailemassa syksyn aikana pariinkin otteeseen aina Helsingissä käydessäni. Takki oli kuitenkin sen verran tyyris, etten sitä silloin viitsinyt ostaa, mutta nyt oli hintalapun päällä -40 % tarra. Woohoo! &Other Storiesilla kannattaa käydä piipahtamassa, jos olet havitellut itsellesi lämpimiä neuleita tai muuta vastaavaa. Vieläpä aika isoiden alennusten kera.

Sunnuntaina vietin pitkästä aikaa ihan vain blogihömppäjuttuja tehden ja käytiin Camillan kanssa Vapianossa vetämässä pastaöverit. Joka kerta olen yhtä onnellinen siellä käydessäni, niiden pastat on vain niin hyviä! Tämän jälkeen köllöteltiin lopuksi sängyllä läppäreiden kanssa ja juteltiin niitä näitä. Ilalla hengailin ihan vain sohvan pohjalla Netflixiä kuluttaen, ihanaa kun pystyi vain olla.

An outfit from the weekend: something very simple and comfy, since I and my friend were just strolling around in the city centre and ate huge portions of pasta. So good! After that we took it easy and we both were just editing photos at her place.

Other stories, scandinavian fashion, essiesophie, fashion blog
Other stories, scandinavian fashion, essiesophie, fashion blog
Other stories, scandinavian fashion, essiesophie, fashion blog
Eilen oli vuoden ensimmäinen työpäivä ja illalla jatkoin kassien purkamista sekä siivoilua. Eihän niitä pusseja kovinkaan montaa ole, mutta olen vain tosi huono purkamaan ja keksin itselleni kaikkea muuta tekemistä. Tavoite kuitenkin on, että viikonloppuun mennessä olisi kaikki järjestyksessä ja Ikea-kassit jemmattuna vintille. Viikonlopusta puheenollen, siinä se vuosi taas vierähti ja meikäläisellä on (taas) synttärit. Oikea päivä on oikeastaan huomenna perjantaina, mutta lauantaille olen varannut pöydän ravintolasta ja tarkoituksena on viettää rento ilta ystävien kanssa kera drinkkien sekä hyvän ruoan merkeissä. Uusi vuosi painaa edelleen vähän, joten en usko että mitään pubikierrosta ollaan tekemässä, mutta who knows?

Yesterday was the first day of work of the year and after that I continued unpacking and cleaning. There's not much clothes to unpack, but I just dislike it so I do it little by little :D I have a mission to unpack by the end of the weekend. Talking about weekend, it is time. Time to have my birthday (again) on Friday. So weird. Anyhow, I made a reservation for me and my friends on Saturday. Plan is to just have couple of drinks and enjoy good food and see my friends I haven't seen in a while. Since we're all still a bit hangover from the NYE, I don't think we're going to end up crazy partying, but who knows?

Other stories, scandinavian fashion, essiesophie, fashion blog
Other stories, scandinavian fashion, essiesophie, fashion blog
Other stories, scandinavian fashion, essiesophie, fashion blog
Other stories, scandinavian fashion, essiesophie, fashion blog
WEARING
& Other Stories coat and a bag
Weekday Row jeans
Flattered boots
Samsoe & Samsoe scarf

Pictures: Camilla

Tänään vietän vapaapäivää ja äiti tulee Helsinkiin. Lainaan häneltä autoa ja taidan piipahtaa Ikeassa sekä parissa muussa huonekaluliikkeessä. Nyt kun kerrankin on auto käytössä, on niin paljon kätevämpää tehdä ostoksia kotiin kun ei tarvitse raahata niitä julkisissa. Been there done that. Illalla on pakko aloitella kouluhommien parissa. Onneksi niitä on ihan vain murto-osa viime syksystä, mutta kieltämättä maistuu aika puulta tällä hetkellä. Ei kuitenkaan auta kuin ottaa kynä siihen kauniiseen käteen ja aleta hommiin, sitä nopeammin ne on tehty. Sitten voi hengähtää vähän pidemmän aikaa, ennen kuin aloitan iso g:n eli gradun kanssa.

Tämmöisiä kuulumisia tällä kertaa, ihanaa torstaita kaikille! :) (Onhan nyt torstai? Olen jotenkin päivissä sekaisin haha.)

Have a lovely Thursday you all! :)

SHOP THE POST

*adlinkComments

Follow me on instagram