ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Helsinki, Finland

You know you're an adult, when...

andotherstories_winteroutfit_scandinavian_fashion_fashion_blog-3
Enpä ole aiemmin kuvitellut, että joutuisin ostamaan esimerkiksi kiviporaa tai pakkelia kotiin. Hurraan lisäksi joka kerta, kun muistan ostaa vessapaperirullia, ennen kuin ne loppuvat kokonaan. Sama juttu tiskinpesuaineen tai maidon kanssa. Hiljaa mielessäni olen myös tajunnut, kuinka kotona vietetty aika on ollut viime viikkoina tärkeämpää kuin pitkään aikaan. Tauko somesta on ollut samalla paikallaan.

andotherstories_winteroutfit_scandinavian_fashion_fashion_blog-1
andotherstories_winteroutfit_scandinavian_fashion_fashion_blog-4
andotherstories_winteroutfit_scandinavian_fashion_fashion_blog-9
Perjantaina oli vuoden ensimmäisen tentin aika. Kävelin vastahakoisesti kampuksella ja tajusin, että viime syksyinen teki tehtävänsä. Kuten olen täälläkin maininnut, olen ollut viime aikoina varsin väsynyt. Siihen sen enempää kiinnittämättä huomiota, olin kuitenkin buukannut kalenterini täyteen kaikenlaista aina extratöistä lähtien. Muutaman viikon sisään mahtui  lisäksi pitkä viikonloppu Pariisissa, kaksi tenttiä ja yksi haastava harjoitustyö. Töistä puhumattakaan. Aikataulutin koko tammikuun ja mietin tarkkaan, että mitä pystyisin tekemään milloinkin.

Sitten tajusin, olin taas ahdistuksen partaalla. Äitini oli samaa mieltä ja hän puhui minulle järkeä. Jättäisin kaiken ylimääräisen puuhastelun pois, kunnes olisin saanut levättyä ja hoidettua akuuteimmat arkeen sekä kouluun liityvät asiat pois alta. Peruin samana aamuna kaikki työt, missä minun ei ollut pakko olla. Vaihdoin lisäksi kursseja ja järjestelin kevään aikataulut uudelleen. Kivi putosi harteiltani.

andotherstories_winteroutfit_scandinavian_fashion_fashion_blog-8
andotherstories_winteroutfit_scandinavian_fashion_fashion_blog-2
andotherstories_winteroutfit_scandinavian_fashion_fashion_blog-6
WEARING
&Other Stories coat, cap and a bag
Weekday jeans
Flattered boots

Pictures: Linda

Tähän liittyen tajusin lisäksi: mistä tietää että on aikuinen? Kun hurraat hiljaa mielessäsi peruutuneita menoja. Muistakaa olla itsellenne armollisia. Tämä oli hyvä muistutus sekä ennen kaikkea herätys itselleni. Tarvitsen ilmeisesti hieman enemmän aikaa palautuakseni ylikuormituksesta ja siihen ei auta mikään muu kuin se, että kuuntelee itseään ja opettelee tietoisesti toimimaan lempeämmin arjessa. Viikonloppuna on tullut nukuttua pitkään ilman herätyskelloa ja tein vain sellaisia asioita, joista nautin. Sarjamaratonia, leppoisia lenkkejä pakkasessa ja vähän herkuttelua. Yhdet päikkäritkin tuli otettua koirien kanssa kaikessa rauhassa. Kyllä se tästä.

Mikä on te rentoudutte rankan ajanjakson jälkeen? Lempeää sunnuntai-illan jatkoa!

... You are happy when your plans get cancelled. I've spent an entire weekend at home with our dogs, slept late and made a proper breakfast for myself. I still need some time to recover from the Fall semester and the key is just to take it easy and not rush. What have you done this weekend?


Have a nice Sunday evening!


SHOP THE POSTComments

 1. Rentoudun arkisin työpäivän jälkeen ensin treenaamalla täysillä, jonka jälkeen olen loppuillan kotona syöden katsoen tvstä jotain mistä pidän. Viikonloppuisin on enemmän aikaa rentoutua myös muilla tavoin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sulla on selkeet rutiinit! Hyvä :) Omalla kohdalla toi täysillä treenaminen ei ole ehkä paras vaihtoehto, sillä se nostaa kehon stressitasoa entisestään, mutta muuten kyllä iso peukku rääkkitreenille. Fiilis on tosi euforinen sen jälkeen.

   Delete
 2. Välillä on kyllä ihan liian helppoa unohtaa levon ja rentoutumisen tärkeys! Mutta sekin on ehdottomasti aikuisuuden merkki, että tiedostaa milloin jostain täytyy vähentää ja osaa kuunnella omaa oloa ja jaksamista!

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram